Stranieri aradeni

Arădenii Purece și Țucudean sunt campioni cu Viitorul





Aseară, ediția 2016-2017 a Ligii 1 la fotbal și-a desemnat echipa campioană. Învingând-o pe CFR Cluj cu 1-0, după reușita din penalty a lui Iancu, Viitorul Constanța a câștigat primul titlu din istoria clubului. Părtași sunt și fotbaliștii arădeni, George Țucudean, titular și integralist în meciul decisiv și Florin Purece, accidentat ieri. Colegi de generație la Atletico Arad și apoi utiști timp de două sezoane, Țucudean și Purece se bucură de încrederea „Regelui” Hagi și ar putea evolua în ediția viitoare a Champions League.

Dacă Țucudean a mai primit o medalie de campion și în sezonul 2014-2015, când a îmbrăcat tricoul Stelei și când a mai luat și Cupa României și Cupa Ligii, plus o Cupă și o Supercupă a României cu Dinamo, în 2012, în cazul lui Purece vorbim despre primul trofeu major din carieră.

Totuși, bucuria celor doi ar putea fi umbrită dacă FCSB-ul, echipă clasată pe locul 2 cu același număr de puncte cu Viitorul, câștigă la TAS, forul la care susține că va apela. Ce solicită mai precis Gigi Becali și avocații săi? Să se ia în calcul toate meciurile directe cu Viitorul (patru la număr) din campionatul recent încheiat la vârf și nu doar cele două din play-off, capitol la care „roș-albaștrii” stau mai bine. Regulamentul este destul de ambiguu și orice este posibil în acest caz.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button