Fotbal judetean

La a doua „manita” consecutivă acasă: Păulișana Păuliș – Cetate Săvîrșin 5-2





Deși a nu a jucat rău la Chișineu Criș, Păulișul a trebuit să se recunoască învinsă în intermediară, dar s-a revanșat cu vârf și îndesat în fața romanticilor din Săvârșin. Oriunde și oricând, aceștia din urmă joacă deschis, încercând să profite de calitățile incontestabile ale unor fotbaliști, dar cu evidente probleme de ordin fizic.

Acestea au fost coordonatele unei partide începute rău pentru formația din Podgorie. În minutul 8, Suciu a comis henț în careu, iar Neamț a înscris de la punctul cu var. Doar 50 de secunde a durat avantajul oaspeților, căci Albulescu a reluat în plasă, din 6 metri, un șut al lui Iercan, respins la întâmplare de fundașii adverși. Iercan a fost și la originea reușitei de 2-1, punându-i mingea pe tavă lui D. Popa. Trecuse doar un sfert de oră, pentru ca minutul 23 să le readucă pe cele două combatante din nou la egalitate. Dumitrescu a fost cel care a înscris, cu capul, pentru Cetate, la capătul unui corner. Amfitrionii nu putea fi de acord și au mai întors odată scorul. Albulescu a făcut o cursă de 30 de metri, i-a pasat precis lui D. Popa, acesta l-a driblat și Dagău și a stabilit scorul pauzei: 3-2.

Scenariul de partea a doua a fost în mare același, cu ocazii de-o partea și de cealaltă, dar mai puțină clarviziune în fața porții. Totuși, tabela avea să se mai modifice de două ori, în urma reluărilor din apropiere semnate Suciu și Bruț pentru siguranța punctelor ce o mențin pe Păulișana pe locul 7. Totodată, există și satisfacția celei de-a doua victorii interne cu cinci goluri marcate, după cea de acum o săptămână cu Dorobanțiul.

„Am făcut o partidă bună, am avut foarte multe ocazii, scorul putea fi mult mai mare. Adversarul a dat o replică foarte bună, ne-au surprins cu primul gol și ne-au egalat la 2, iar după al treilea gol au mai avut o singură tentativă de egalare. În a doua repriză am dominat clar, ne-am jucat cu ocaziile, dar am și punctat de două ori. A fost bine, dar mai tragem de noi încă trei etape. Vom avea și ceva absențe, dar vom trece și peste ele și vom termina campionatul liniștiti, la mijlocul clasamentului” a declarat Dănuț Mițiți, antrenorul Păulișanei, care nu a mai fost nevoit să-și activeze și postura de jucător în „alb-albastru”.

Formații:

Păulișana: Dulhaz – E. Calancea, Suciu, Cervenschi, Ambruș – Iercan (62 Mițiți), Itu (83 Vesa), Savu (79 Belei), Gugeanu (50 Bruț) – Albulescu, D. Popa.

Cetate Săvârșin: Dagău – Mihăilă, Bontea, Sandu, Cotuna (42 Benescu) – I. Bogdan, Silviu Iștoc (77 Ursu), Dumitrescu, Ad. Popa – Neamț,  Oprea (70 Ursulescu).

Arbitri: Alin Deac – Adrian Vasile, Andreea Șușcă.

Observatori AJF : Mircea Toderici, Romulus Babău.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button