Fotbal feminin

„Leoaicele” au promovat în Liga 1 după ce au defilat la Baia Mare





AC Piroș Security a obținut în stil mare punctele de care aveau nevoie pentru promovarea în eșalonul doi fotbalistic feminin la fotbal. Venus Maramureș a fost un adversar facil pentru „leoaice” , care au modificat tabela până la 7-0. Liheț și Olariu au reușit câte o „dublă”, iar Marcea, Dobrea, A. Balaș, câte un gol.

„Nu pot decât să le felicit pe fete pentru îndeplinirea unui obiectiv în care, sincer, când am început pregătirile cu această echipă nu credeam cu adevărat. Pe urmă, m-am dat seama că avem jucătoare de valoare și caracter, 4-5 dintre ele fiind peste toate adversarele pe care le-am văzut în această serie. Azi suntem fericiți, vrem să câștigăm și ultimul meci al sezonului și să pregătim cât mai bine sezonul următor ce ne obligă să arătăm și mai bine”, a spus tehnicianul arădencelor, Gigi Cameniță, aflat a patra promovare din carieră, după cele trei de la nivelul județean al băieților.

Meszaroș – Doroți, Liheț, Marcea, Neducsin – Olariu, A. Balaș, Dobrea – Gal, Mihăilescu, Adam, plus Țințar a fost echipa aliniată de Piroș Securit azi.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button