Baschet

Se desparte Hadzovic de ICIM? ”Întotdeauna veţi avea respectul meu şi vă iubesc pe toţi”





Fără doar şi poate, în sezonul recent încheiat Univ Goldiş ICIM Arad a avut un lider adevărat. Brakica Hadzovic a fost jucătoarea care strâns de fiecare dată rândurile când lucrurile păreau că merg pe un drum plin de denivelări, a fost cea care a adunat în jurul ei grupul, dar a şi ştiut când să lase prim-planul colegelor sale.

Iar acum a venit momentul concluziilor, cu o doză de nostalgie în ele, semn că experimentatul coordonator de joc și-ar putea încheia aventura în „galben-albastru”. „Am vrut să las să treacă ceva timp după finalul sezonului pentru a putea trage nişte concluzii. Multe lucruri s-au întâmplat de-a lungul sezonului, unul şi cu bune şi cu mai puţin bune. La final însă, cred că am făcut o treabă bună. Toţi, cei care ne-aţi fost alături, aţi avut partea voastră de merit în acest rezultat final. Cer iertare suporterilor pentru că le-am provocat emoţii uneori şi le mulţumesc pentru susţinerea pe care ne-au oferit-o până la final. Un mulțumesc special şi lui Emanuel Mariş, fără al cărui sprijin ca sponsor nu am fi avut echipă. Nu ştiu ce se va întâmpla sezonul viitor, dar vreau să vă spun că sunteţi fantastici. Întotdeauna veţi avea respectul meu şi vă iubesc pe toţi”, a spus Branki, într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare Facebook.

Unul dintre episoadele care au convins-o pe Hadzovic cât este de apreciată la Arad a fost legat de sărbătorirea celor 36 de primăveri. Pe 18 martie, la finalul meciului cu Poli Iași, jucătoarea din Serbia a fost copleșită cu zeci de buchete de flori și un tort imens sub forma unui teren de baschet, în culorile clubului.

Vă reamintim că Univ. Goldiș ICIM Arad a fost la final a cincea forță baschetbalistică a țării, după ce a trebuit să treacă prin „furcile caudine” ale play-outului.
FOTO: Radu Bulzan (ghidularadean.ro)








Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button