Gloria LT Cermei

Cermeiul merge la Giarmata cu gândul de a încheia și matematic socotelile: „Punct sau puncte pentru îndeplinirea obiectivului”





Chiar dacă a câștigat un singur meci în stagiunea de primăvară, cel de acum două runde cu UTA II, Lunca Teuz Cermei e foarte aproape de a-și îndeplini obiectivul. Au folosit și cele trei remize, dar mai ales neputința urmăritoarelor, așa că „alb-roșii” mai au nevoie de un singur punct pentru a fi și matematic salvați de la retrogradare.

Acesta poate veni chiar vineri, la Giarmata, împotriva unei vecine de clasament pe care  Diarra. et. comp. au bătut-o în tur cu 1-0, după reușita juniorului Coșa. Între timp s-au schimbat destule lucruri la Cermei, inclusiv antrenorii. „De trei săptămâni ne pregătim cu noua conducere tehnică, suntem pe drumul cel bun. Atmosfera este foarte bună, avem încredere în noi, mai ales că la Deva am jucat foarte bine și am pierdut nemeritat în ultimele secunde ale meciului. Mergem la Giarmata după punct sau puncte, pentru a rezolva ecuația rămânerii în Liga 3-a înainte de runda finală. Avem și ceva absențe, pe Dani (n.a. Bulza), care se operează peste două săptămâni la genunchi și pe Nistor. Revine, în schimb, Norbi Varga. sunt convins că antrenorii vor face o formulă de echipă câștigătoare”, spune Petre Bulza, președintele Cermeiului.

Așadar, trupa lui Roli Nagy și Radu Anca va încerca să încheie socotelile încă de vineri seara, pentru ca: „Săptămâna viitoare, la ultima etapă, cu Unirea Alba Iulia îi invităm de pe acum pe toți sămădăii la Cermei. Vor fi și surprize, nu le dezvăluim, dar promitem să fie o seară de sâmbătă frumoasă și memorabilă pentru toți cei care ne-au fost și ne sunt alături. După acel meci, vom trage linie și vom analiza ce vom face din vară încolo. Așa cum se știe, noi tot timpul ne-am dorit continuitate la echipă, atât ca lot cât și ca antrenori. După ce vom lămuri aceste aspecte, vom vedea ce posibilități avem pentru a întări lotul în perspectiva noului campionat de Liga 3-a”.

Cel mai probabil, formulele de joc de vineri, de la Giarmata, vor fi următoarele:

Giarmata: Miklos – Soare, C. Maghici, Todorov, Ciobănică – Codrea, Artimon – Nicoară, Ghighilicea,  Fl. Olariu – Anagor

Cermei: Rusu – Șiclovan, Petrache, Cotoc, Suslak – Vereș, N. Varga, Ianc, Aldan – Diarra – Sulea.

Arbitri: Gabriel Almaș – Ioan Cozorici, Sergiu Duma (toți din Zalău)

Observatori FRF: Cornel Pantea (Oradea), Ion Lupșa (Caransebeș)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button