Alte sporturi

Peste 1500 de concurenți la Supermaratonul Békéscsaba – Arad – Bekescsaba, de sâmbătă și duminică



Sâmbătă, la Békéscsaba se dă startul celei de 20-a ediţii a Supermaratonului Békéscsaba – Arad – Bekescsaba. Un eveniment de tradiţie îndrăgit de cetăţenii din Ungaria şi România care an de an strânge un număr mai mare de participanţi.

Anul acesta se bate recordul cu peste 1500 de participanţi, care vor parcurge traseul de 200 km în cele 2 zile pe bicicletă, role, alergând individual sau în ştafetă. Participanţii din Arad sau alte oraşe din ţară, cum ar fi Oradea, Timişoara, Salonta etc., vor pleca vineri ora 17,30 din faţa Primăriei din Arad cu autocarele pentru a lua sâmbătă startul din Békéscsaba. Startul din Arad pentru a doua sută de km va avea loc duminică, tot din faţa Primăriei, la ora 10.

Evenimentul din Arad, cât şi din Békéscsaba este animat cu diverse programe educaţionale şi artistice. În Arad, spre exemplu, de la ora 11, începe o acţiune denumită „Ziua Europei împotriva obezităţii” cu diverse programe de măsurători, consiliere în nutriţie şi alimentaţie sănătoasă, jocuri, workshop-uri şi activităţi sportive, iar între orele 15,30 – 18,30 formaţia Party Mix va asigura ambientalul destins.

Evenimentul este finanţat de Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad şi Consiliul Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean Arad, iar organizator este Centrul Municipal de Cultură Arad.

Informaţii utile pentru participanţi se găsesc pe site-ul evenimentului www.supermaraton.eu









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button