UTA Academie

Derby-ul suferinței e important doar pentru Becicherec, UTA II – remaniată din nou de semifinala juniorilor





„Satelitul” echipei fanion a Aradului termină gâfâind stagiunea de Liga 3-a. Fiind angrenați pe mai multe fronturi, cu șanse de promovare în Liga 1 și la trofee în competițiile de juniori, utiștii pun întrecerea din eșalonul trei pe ultimul plan. De altfel, punctele nu mai au absolut nicio importanță, atâta timp cât eșecul din runda precedentă, cu Unirea Alba Iulia, a echivalat cu retrogradarea matematică. Fără ca acest lucru să însemne că UTA II nu va mai avea un loc rezervat și în ediția viitoare a Ligii a 3-a.

Până una alta, arădenii trebuie să termine onorabil sezonul, iar adversarul de mâine, de la ora 18, i-ar permite – în mod normal – să spere la un rezultat pozitiv. Mama Mia Becicherecul Mic parcă a evoluat în „oglindă” cu utiștii în acest retur. Adică, după un debut lansat, s-a stins încet, dar sigur. Acum, are șanse mari să retrogradeze, iar orice alt rezultat decât succesul cu „roș-albii” înseamnă condamnare.

Numai că, așa cum spuneam, UTA II se va deplasa pe arena „CFR”, din Timișoara, cu o formulă cârpită, în maxim 12-13 jucători. „Mergem să jucăm, să încercăm să scoatem maxim în condițiile date, chiar dacă suntem conștienți că aliniem o formație inedită, ca să spun așa. În plus, fiindcă își joacă ultima șansă la salvarea de la retrogradare, gazdele ar putea fi mult mai motivate. Chiar dacă sunt vecini de clasament cu noi, acolo în subsol, cei de la Becicherec sunt favoriți, dar fotbalul e imprevizibil. Sau, poate, cei care vor intra pe teren vineri pentru UTA, vor avea o tresărire de orgoliu și vor evolua la nivelul pretențiilor pe care le avem de la ei”, a spus Adrian Ungur, antrenor la UTA II, alături de Dan Oprescu, Cristi Păcurar și Vasile Sin.

În afara juniorilor cu prezențe constante în această stagiune de Liga 3-a: Mara, Lazăr, Iova, Iuga, Copaci, Dinculescu, Stahl sau Toma, vor mai absenta împotriva la fel de tânărului team pregătit de arădeanul Dan Mănăilă și Wild (suspendat) și Dan (accidentat).

Formații probabile:

Mama Mia: D. Radu – Baradji, Catrici, Folarin, Miculete – Macovei, Timiș – D. Băban, Aquino, P. Niță – Gheorghioiu.

UTA II: Barna – Zdrențan, Savin, Coadă, Curta – Dobrean, A. Bodri – Ghergar, Prună, Vlad – Covaci.

Arbitri: Liviu Bălăcescu (Târgu Jiu) – Ion Glăvan, Ionel Drulă (Drobeta Turnu Severin)

Observatori FRF: Sebastian Moisin (Oradea), Adrian Copăcean (Caraș Severin)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button