UTA Arad

Chindriș: „Derby-urile se câștigă, nu se joacă!”





Deși a intrat în cel de-al șaselea sezon în tricoul UTA-ei, Marius Chindriș va simți pentru prima oară din iarba lui „Dan Păltinișanu” încărcătura unui derby cu Poli. În 2012, la precedenta întâlnire oficială dintre „alb-violeți” și „roș-albi”, „închizătorul” a rămas pe banca de rezerve, fiindcă: „Veneam după o accidentare mai lungă și antrenorii nu m-au folosit. Poate, în acest fel, mi-am putut da seama ce se întâmplă și în tribune și-mi dau seama că și duminică vom avea parte de o atmosferă ostilă. O să vină multă lume la acest meci, sperăm și cât mai mulți suporteri de-ai noștri, iar la final să sărbătorim împreună o victorie frumoasă”.

Marșând pe latura motivațională a „duelurilor” cu timișorenii, mijlocașul de 26 de ani a adăugat: „Fiind născut la Arad, când te apuci de fotbal, afli deja ceea ce înseamnă un meci cu Poli. Iar eu spun că derby-urile se câștigă, nu se joacă. Ne dorim enorm să venim cu cele trei puncte acasă, deosebit de importante pentru suporteri, dar și pentru ceea ce ne dorim cu toții să realizăm în acest sezon”.

În tur, la primul său derby al Vestului, Chindriș rata un penalty pentru UTA la scorul de 0-1, după care Andor reușea să egaleze golul lui Blănaru. „Ceea ce a fost în toamnă a trecut, important este ce va fi duminică. Privesc doar înainte și mă interesează să-mi fac treaba cât mai bine. Am și uitat ceea ce a fost în tur”, e concluzia lui Chindriș.

FOTO: Ciprian Petcuț









Un comentariu

  1. Cine e acest individ ce a dat interviu ? Fotbalist nu e, eventual prieten cu fotbalistii. De abea astept ziua cand vei zbura de la echipa , esti total pe langa fenomen Marius.

    0
    0
  2. Ești veriga slabă din echipă..mereu pe zona ta suntem vulnerabili..totuși în meciul cu Sepsi ai compensat prin travaliu și ambiție..ai fost atunci printre cei mai buni de pe teren …ca niciodată! Pt că ești intr-adevar utist adevărat sper sa ne închizi gura celor care te criticăm

    0
    0
  3. CHINDRIS !!! I-a fa tu un meci mare cu Timisorenii, si mai ales sa joci cu mare ambitie si sa razbuni acel penalty ratat in tur, sa plecati victoriosi de pe arena Dan Paltinisanu cu capul sus si poate , de ce nu , aceasta victorie insemnand promovarea directa in liga1a !!! Ce ostilitati din partea lor !!! Nu conteaza asta, tu sa fi constient pe teren cu inima, sufletul si mai ales cu mintea, sa castigati !!!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , VICTORIE !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button