Liga a 2-a

Golgheterul polist, marcator în egalul din tur, Ștefan Blănaru: „Dacă îi batem duminică, ne vor ține minte mulți ani”





Marcator a 15 goluri din care și cel de 1-1 din tur, de pe „Motorul”, polistul Ștefan Blănaru, cândva la Sebiș în Liga 3-a, vrea să le pricinuiască rivalilor utiști o înfrângere dureroasă, în condițiile în care aceștia din urmă sunt implicați în lupta pentru promovare. În tur, doar galeria arădeană a fost pe stadion, de această dată, și suporterii „alb-violeți” își vor lua locul în Peluza Sud de pe „Dan Păltinișanu”. „Personal, aștept cu mare interes acest meci și sperăm să ieșim învingători din acest duel. Primul meu derby a fost cel de la Arad, în care am pierdut din punctul meu de vedere două puncte și sper să ne revanșăm pentru meciul din tur. Cred că vor fi peste 10.000 de poliști în tribune, sper să vină cât mai mulți suporteri și din partea UTA-ei și să fie un meci frumos”, a declarat golgheterul timișorenilor pentru  druckeria.ro

În meciul din tur, ASU Poli a condus pe „Motorul”, din minutul 70, atunci când Blănaru a împins balonul în plasa porții gazdelor, chiar în fața sectorului unde era postată galeria arădeană. A fost o senzație foarte frumoasă. Până la marcarea golului, în minutul 70, a fost un vulcan acolo, toată lumea ne înjura, ne scuipa și striga la noi, iar apoi s-a lăsat o liniște bruscă, preț de câteva secunde. Apoi le-am dat eu apă la moară, am dus mâna la urechi, semn că nu îi aud, iar apoi a început din nou nebunia. Chiar sper să mă țină minte. Pe mine, personal, mă motivează când sunt apostrofat din tribună, la meciurile din deplasare”, a adăugat atacantul pentru aceeași sursă.

Golgheterul polist e convins că presiunea mai mare e pe umerii UTA-ei, care are nevoie de cele trei puncte fiind implicată în lupta pentru ocuparea poziției secunde, care duce direct în Liga I. „Presiunea va fi mai mare pe UTA, pentru că doar o victorie îi poate ține în lupta pentru promovare. Dar la fel de bine știm că și noi ne dorim foarte mult să câștigăm acest meci și să demonstrăm că suntem cei mai buni din Vest”, mai consideră polistul, citat de druckeria.ro

Un meci ca acest derby este un bun prilej pentru împătimiții de pariuri online să joace, mai ales că pot obține bonus bun de la cea mai importantă casă de pariuri ce funcționează legal în România.

Jocul de duminică, propune și un interesant duel al atacanților cu poftă de gol. Politehnica îl are pe Ștefan Blănaru, cu 15 goluri la activ în acest sezon, iar UTA îl propune pe Adrian Petre, aflat pe poziția a 3-a în topul marcatorilor ligii secunde, cu 25 de goluri. Atacantul lui Poli spune însă că preferă să nu scuture plasa de această dată, atâta vreme cât echipa sa va ieși învingătoare la finalul celor 90 de minute. Eu prefer să nu marchez duminică, dar echipa să câștige. Ne dorim foarte mult această victorie, pentru că rivalitatea e una foarte mare, iar dacă îi vom învinge duminică, ne vor ține mulți ani minte, pentru că le limităm accesul spre Liga I”, a conchis Blănaru pentru druckeria.ro

Căpitanul utist, Alin Gligor, a atras – de altfel – atenția asupra faptului că Ștefan Blănaru poate fi periculos pentru poarta lui Miron. „Au și sclipiri pe faza ofensivă. Multe dintre ele vin de la Blănaru, fostul meu coleg și actual prieten. Îl cunosc foarte bine, nu trebuie să-i permitem să aibă ocazii”, spunea, ieri, fundașul de 33 de ani al arădenilor, care duminică va avea – probabil – multe dueluri cu  principala armă ofensivă a marei rivale”

Foto: Emanuel Titus Ilieși









Un comentariu

  1. BAI, Infumuratule, ce mare jucator esti tu sa afirmi asta !!! Stai in banca ta Balenarule,un jucator anonim din liga2a, ca, va da UTA. in ziua meciului de nu puteti duce !!! O sa te bata UTA. ,de o sa te doara capul o saptamana intrega de o sa ti minte toata viata ta !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA, VICTORIE !!!

    0
    0
  2. In 2 ani ajungi sa joci in liga a4-a stai linistit. Cine sa te tina minte?:))) Lumea l-a uitat pe Raducioiu, si te tine minte pe tine=)))))

    0
    0
  3. cel mai mult imi place ca de la cimisoreni vorbesc cel mai urat de UTA acest blanaru si „extraordinarul” fotbalist bilia, oameni care au jucat in trecut in judetul nostru. Mai ales acel bilia care in tur ne-a aratat degetul mijlociu de vreo cateva ori si la final striga ca un disperat M… UTA, ar trebui sa se abtina cand era junior a fost luat de UTA a jucat putin la echipa mare dar judetul Arad i-a oferit sanse sa joace pe care in marele judet timis nu-i s-au oferit. Dar din pacate aceste creaturi frustrate vezi doamne isi doresc sa nu fie uitati de UTA in veci. Halal fotbalisti razboinici luminii. Forza UTA!!!

    0
    0
  4. Ba cordeluta , față de gay , tu în viata ta nu vei reușii sa faci pt violeți ce a făcut Leo Chitescu pt utisti. Apropo ai auzit vreodată de el?

    0
    0
  5. Balegarule lasa ciocul mic ! NU UITA CA UTA este NUMA UNA !! Nu ca la voi sau olteni sau rapidsti,stelisti etc echipe fara numar sau fara nume 🙂 Dupa finalul meciului sper sa plangi sa te aud de aici de la Bucuresti panarama ce esti !

    0
    0
  6. UTA o sa ramana o ANONIMA in Liga a 2-a asta daca nu se desfinteaza mai descentrata echipa nu am vazut in toate campionatele din lume daca din greseala o sa revina in LIGA 1 desi sper sa nu vad aceasta mizerie de echipa acolo o sa rada toti de ea pentru ca acolo nu bati out de unde vrei tu asa cum sunt invatati astia de la UTA apropo de cate sezoane nu mai joaca in cupele europene ca am uitat

    0
    0
  7. Asta ma cam enerveazw cred ca vrea sa il bat blana ciocu mic ca te rup de te caut ai puso ciumete te crezi si tu fotbalis foame

    0
    0
  8. De unde a mai aparut si diliul asta de sergiu ……?????? Sa dat liber la spitalele de ticniti !?!?!

    0
    0
  9. Ce a ti vrea sa se dea la o parte sa nu si apere corect sansele?
    Normal ca vrea sa castige sa si ajute achipa la care evolueaza si la care este platit. Hai uta

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button