Livetext, ora 18.00: Național Sebiș – Performanța Ighiu 0-2, final

Livetext, ora 18.00: Național Sebiș - Performanța Ighiu 0-2, final

La ora 18, la Sebiș, Naționalul joacă pentru trei puncte mari în lupta pentru promovarea în Liga 2-a. Adversară îi este Performanța Ighiu, echipa cu care se află în litigiu la FRF pentru câștigarea meciului din retur, în care gruparea din județul Alba nu ar fi avut dreptul să-l utilizeze pe senegalezul Keita.

Formații probabile:

Sebiș: Munteanu – Rosenblum, Bîrsănel, Basic, Stupu – Suciu, Avramescu – Susan, Kilin, Pirtea – Săulescu. Pe bancă: Fișteag – Cocină, A. Iuga, Fuchs, Mihuța, Tulcan, Siminic

Ighiu: Zăvoi – Miroiu, Potopea, Iclănzan, Ad. Mărginean – I. Grozav, M. Cristea – Fetiţa, Trifa, Tineiu – Seiwerth. Pe bancă: Pop – Circov, Ciorchină, Păcurar, Oprița, Oară, Coltor

Arbitri: Vlad Inoan (Florești-Cluj) – Ștefan Lar, Răzvan Soporan (ambii din Baia Mare)

Observatori FRF: Iulian Spătaru (Timișoara), Teodor Biriș (Hunedoara)

 

0
0

Niciun comentariu


 1. Feies nu te-ai săturat să pierzi an de an la fotofinish(ca țiganul la mal) și aici te asemeni cu Becali care bagă bani dar performanta o fac alții?

  0

  0
  Răspunde

 2. Imi pare rau de dansul si mai rau ne pare noua tuturor sebisenilor, dar oare cand va intelege ca aceasta echipa mereu n-a avut antrenor? National niciodata n-a avut antrenor, trist dar adevarat. Acestia nu sunt antrenori, plus ca ne-au ciopartit lotul mereu.

  0

  0
  Răspunde

 3. Iar tu Velici te-ai dus la alta echipa, in loc sa joci finalul la Sebis..

  0

  0
  Răspunde

 4. D-le primar Ghe Feies cred ca analizezi la rece dusul primit de la ighieni si fa curatenie in echipa incepand cu Cojocaru,Ilie Stoian si jucatori ca de vreo 3-4 ani,,neputinciosii,, te duc in eruare ca promoveaza !De ce ti-a fost frica n-ati scapat,ca v-au incurcat toti descultii si echipele slabe din C 4 si Ighiu v-a traso cand se vorbea de 3 puncte cu Keita si mers la TAS…!In tur v-ati distantat,dar apoi au sosit rezultatele negative …Numai Cojocaru la infrangeri declara ca Sebisul a fost mai bun si a pierdut pe nedrept…?Bine spune Remus ca la Sebis s-au tocat degeaba banii comunitatii…deci masuri dure primare si adio TAS !D-ne da ca UTA SA PROMOVEZE DE PE LOLCUL 2,altfel la baraj sunt sanse zero!Victoria lui UTA 2 de astazi a fost o frectie la un picior de lemn ,daca nici pe Unirea A-I nu a putut s-o bata si vineri vine Galda la Arad !

  0

  0
  Răspunde

 5. Esti prea prost ,sa înțelegi ceva din fotbal ,de criticat e foarte ușor ,echipa asta cum este ea cu antrenori care sant ,a făcut maxim ,echipele din fata au buget dublu fata de Sebis asta doar un exemplu ……….

  0

  0
  Răspunde

 6. Mulți suntem triști de acest rezultat. …. dar oare cei care dați tot timpul cu cuvinte jignitoare ați făcut undeva performanță ca să puteți da lecții? Unde ați antrenat sau condus un club sportiv sau mai ales un oraș?
  Ce fel de oameni sunteți cand ați strigat azi ca țineți cu oaspeții? ???
  Dl primar investește nu doar in fotbal! !!! Investește in cultură! !! Investești în modernizarea orașului! !!! Asta nu vedeți? ???
  Echipele din fața pe langa că sunt echipe de minicipiu au și bugetele net superioare. Dar asta nu va interesează. Sunteți răi și asta se vede din comentariile voastre.

  0

  0
  Răspunde

 7. 🙂

  0

  0
  Răspunde

 8. Daca esti d-l Lucian Danila ?ce a scris la alt ziar inainte,te anunt ca ti-am luat apararea in ziare aradene cand prietena era sa fie data afara de la Oficiul Judetean de Sport Arad….Dar binele se uita amice si pot foarte usor sa comentez la alte publicatii,ca aproape toate le cunosc..Nu plang dupa stergerea comentariului,ca si COSMIN…..!De am gresit,cer iertare…,dar asa e cand esti patimas si cu UTA !

  0

  0
  Răspunde

  1. nu sunt lucian dănilă, el este la specialarad … ai facut un comentariu cu politica, dna , etc … nu-si au locul aici astfel de comentarii, sper sa ne intelegi ca dorim sa ramanem la sport … multumesc …

   0

   0
   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *