UTA Arad

Manea, „boboc” într-un derby al Vestului, la două zile după aniversare: „Cel mai frumos cadou, o victorie cu Poli”





Deși a mai apărat culorile „Bătrânei Doamne” în urmă cu câteva sezoane, Alexandru Manea nu a avut prilejul să simtă emoțiile unui derby cu Poli. În meciul tur a fost suspendat, acel 1-1 de la Arad, puternicul fundaș a fost suspendat, pentru ca debutul său contra „alb-violeților” să se producă la două zile de la aniversarea sa. Manea a împlinit chiar astăzi 27 de ani și: „Cel mai frumos cadou ar fi o victorie duminică. Asta cred că ar spune-o orice fotbalist născut în județul Arad, care-și cunoaște de mic copil rivalii în acest sport. E primul meu meci contra lui Poli și-mi doresc neapărat să simt bucuria victoriei, alături de colegi și suporterii noștri. Eu zic că suntem echipa mai bună, dar acest lucru trebuie demonstrat din primul până în ultimul minut la Timișoara. Vom avea de muncit, căci, sunt convins, ei vor face totul să ne oprească din drumul spre primele locuri. Cele trei puncte sunt importante și pentru clasament și pentru obiectivul nostru, dar și dacă nu erau, am fi dat totul din noi la acest derby”.

Golgheterul timișorenilor, Ștefan Blănaru, spunea că dorește să fie ținut minte de suporterii utiștilor de duminică încolo, dar drumurile sale se vor intersecta și cu Alex Manea. „O să-l vedem la ora meciului dacă e atât de bun precum declară. Cele 15 goluri marcate sunt o carte de vizită bună, dar ar fi fost și mai bună dacă echipa sa era măcar în prima parte a clasamentului. Până la urmă, tot ce contează este să fie un derby al fair-playului și, bineînțeles, să câștige UTA”, a adăugat fundașul născut la Bocsig, care în careira sa a mai apărat culorile echipelor ACU, CSMS Iași, Gloria Arad și CS Caransebeș.

 









Un comentariu

  1. Maneo !!! Sa il ti pe infumuratul ala de Blanaru ,Balegaru ,sa nu miste in front si la sfarsit sa ii razi in nas pt. toate declaratiile neomenoase facute inainte de meci !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!!

    0
    0
  2. Si daca , ai ocazia, sa mai urci in careul lor la cornere, asa cum ai facut-o in mai multe meciuri si sa marchezi !!! Pe ei pe mama lor de infumurati ca, nu sunt mai buni ca voi ,ca, daca era terenul bun pe Motorul in tur, ii bateam de le suna apa in cap !!! Fiti pragmatici si luptativa pt. fiecare munge si ve-ti triumfa !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! DECI; RETINETI BAIETII, ASTIA DE LA ASU, NU SUNT MAI BUNI CA VOI !!!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! ATUUL UTA.-ei CEL MAI MARE ESTE CA JOACA IN DEPLASARE SI PRESIUNEA ESTE PE EI NU PE UTA !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ., V I C T O R I E !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA. !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button