Fotbal judetean

Nebunie lângă Graniță, fundașul Gherheș – eroul gazdelor: ACS Socodor – Păulișana Păuliș 6-5





Fiindcă obiectivul era realizat doar în proporție de 99% înainte de acest meci, Socodorul a fost extrem de decisă să tranșeze defintiv lucrurile odată cu vizita unei echipe din Păuliș, ce a păcătuit prin inconstanță. Suprafața de teren foarte bună și miza, totuși, scăzută a întâlnirii au încurajat showul, tabela oprindu-se la un scor de polo: 6-5.

Chiar și evoluția scorului a fost nebună, căci gazdele au revenit de la 0-2, scorul pauzei fiind 3-3. Interesant este că toate golurile Socodorului au fost marcate în prima repriză de fundașul stânga de meserie, Ioan Ghergheș (în minutele 23, 31 și 32), foarte ofensiv astăzi. Albulescu (3 și 40) și  D. Popa (14) au fost cei care au punctat pentru trupa lui Mițiți, care a avut început slab de repriză, prilej pentru gazde să meargă la 5-3 și apoi la 6-4, prin reușitele semnate Sulea (50 și 57) și D. Ardelean (53).  D. Calancea a fost singurul care a mai ținut steagul sus la gruparea din Podgorie, cu dubla din minutele 55 și 73 (direct din lovitură liberă), pentru rezultatul final împrumutat din alt sport.

Deocamdată, „galben-albaștrii” savurează îndeplinirea obiectivului, realizarea fiind cu atât mai importantă cu cât, după cum se știe, fotbaliștii nu sunt plătiți pentru activitatea lor. „Scor mare, victorie meritată, meciul a fost curat. Majoritatea golurilor s-au dat după faze lucrate, cu execuții din interiorul careului, atât din partea noastră, cât și a lor. Una dintre cheile succesului nostru a fost urcarea în linia de mijloc a căpitanului, care de obiecei e fundaș. Practic, nu am avut atacanți de meserie, Mako fiind suspendat, iar Bibarț, golgheterul din tur. încă nu s-a întors din Germania. Nici Molcuț nu a putut veni, așa că am improvizat cu ce am putut. Adversarii au jucători buni, cu experiență, alături de tineri de perspectivă. Ne-au surprins cu primele două goluri, după care am reușit să ne revenim. Victoria ne-a liniștit pe acest final de campionat, putem să ne gândim la planuri de viitor. Vom avea o problemă cu pragul de 5% pe care ni-l poate da Primăria, dar sperăm să completăm cu ceva sponsori”, a precizat  Petrică Crișan, președintele Socodorului.

Formații:

Socodor: Oală (46 Vîrzob) – Licker, Mariș, Pîslariu, Gherheș, Bragea (76 Colompar) – Sulea –  Deloreanu, Prescură (67 Miron), Gherheș, Flueraș – D. Ardelean.

Păuliș: Dulhaz – E. Calancea, Suciu,  Cervenschi (67 Bruț), Ambruș (46 Gherghel, 78 Gugeanu) – Iercan (60 Belei), Itu, Șt. Calancea, D. Calancea – Albuleascu, Popa.

Arbitri: Ionel Cristian – Cristian Căsuț, Sebastian Pantea.

Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Eugen Roșu.

 









Un comentariu

    1. turnu, curtici, grăniceri, vărșand, nădlac … sunt la graniță, au și vamă de trecere în Ungaria
      socodor, macea, șofronea … sunt lângă graniță, sunt aprope de graniță
      aproape pentru localități poate însemna și o distanță de kilometri sau zeci de kilometri, ca să poți spune că sunt lângă.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button