UTA Arad

Roșu: „Mă bucur foarte mult pentru suporteri și echipă”





UTA a centrat unul din obiectivele primăverii, acela de a câștiga derby-ul cu ASU Poli, de pe „Dan Păltinișanu”, și încă la o diferență de scor ce nu lasă loc de interpretări. Chiar dacă a fost mai puțin inspirat în alegerea vestimentației, purtând o cămașă cu „alb-violet” în ea, Laurențiu Roșu a pus în scenă tactica perfectă pentru obținerea punctelor ce țin UTA pe un provizoriu loc direct promovabil.

La final, tehnicianul „roș-albilor” a subliniat următoarele: „Știam că e foarte important acest derby. Eram foarte concentrați și ne doream foarte mult să câștigăm, în primul rând pentru suporteri. Nu am primit gol, ceea ce e foarte important și am reușit să dăm trei. Sunt trei puncte mari în lupta pentru promovare. Primul gol a venit dintr-o acțiune bună, al doilea după un corner, tot o fază frumoasă. În repriza a doua, chiar dacă au suferit, cei de la Timișoara au luptat și ne-au pus ceva probleme dar am reușit să închidem poarta și chiar să mai dăm noi un gol. Mă bucur foarte mult pentru suporterii care au venit în număr foarte mare și bineînțeles pentru echipă.

Întrebat dacă s-ar întoarce la Timișoara și pentru meciul de baraj cu cealaltă Poli, Roșu a adăugat: „Mai avem două finale pe teren propriu. Vom încerca să obținem maximum de puncte și vom vedea ce va fi pentru că nu depindem doar de noi. Cei de la Sepsi au un meci în minus, dar acum nu ne gândim la baraj. Dacă va fi cazul vom face tot posibilul să promovăm. Sigur că o promovare directă ar fi mai frumoasă și am evita o echipă de Liga I, care știți cu toții cât e de greu să o bați în duel eliminatoriu”

Chiar dacă s-a concentrat pe ceea ce se întâmpla în teren, Roșu a avut răgaz să respire atmosfera de excepție a primului său derby al vestului cu ASU Poli în postura de gazdă. În schimb, s-a plâns puțin de suprafața de joc. Atmosfera a fost foarte frumoasă, cu număr foarte mare de spectatori la meci, de aceea mă bucur că am practicat un fotbal frumos, cu trei goluri și posesie bună. Și mă bucur că nu am primit gol. Ambele galerii au fost la înălțime, însă terenul a fost cam greu, cu iarbă mare, cu toate acestea am reușit să legăm multe pase și ne-am creat destule ocazii de gol”, a încheiat „principalul” arădenilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button