UTA Arad

Galeriile s-au bătut în bannere cu mesaje mai mult sau mai puțin directe: ”Fetelor, cu bărbații adevărați forțele când vi le măsurați?”





Derby-ul dintre ASU Poli și UTA a fost echilibrat doar la nivelul peluzelor rivale. În iarbă, jucătorii pregătiți de Laurențiu Roșu”au defilat în fața unei formații net inferioare, dar asta nu i-a împiedicat pe suporterii „alb-violeți” să-și atingă adversarii cu mesaje mai mult sau mai puțin directe. Bineînțeles, nici arădenii nu au rămas datori, născându-se un adevărat război al bannerelor duminică seara pe „Dan Păltinișanu”.

Mai jos o să vi le redăm pe toate, urmând să judecați dumneavoastră cât au fost de inspirate:

”Cât timp pasiunea arde, nimic nu e pierdut” – Poli

”15 ani în spate, amintiri și fapte/ Brigada e la fel, nimic nu ne desparte” – UTA

”BD la munte și la mare/ Ultras Arad călare pe televizoare” – Poli

”Steaguri verzi, sentimente bănățene arzătoare/ Doar voi și secuii mai visați la regionalizare” – UTA

”Orice asemănare cu fenomenul / la Arad este pur întâmplătoare / Peluza utistă e un pamflet ce trebuie tratat ca atare” – Poli

”Vreți fair-fight la telefon/ Doar joi când au nemții avion” – UTA. Aici arădenii s-au referit la susținătorii echipei germane, Borussia Mönchengladbach, care ar fi urmat să sară în ajutorul poliștilor, cu care sunt înfrățiți. Ziua de joi, ce mai e pomenită și într-un alt banner al arădenilor: ”Noroc că joi nu plouă”, ar fi trebuit să fie data unei întâlniri față în față a „nucleelor” tari ale celor două galerii rivale

„Astăzi scriem viitorul” – UTA

”Distrus de instituții și politică/ Să ardă întreg sportul / Căci focul purifică” – Poli

”Întotdeauna băieții conduc dansul” – Poli

”Vă lăudați cu o captură de la niște copii speriați/ Fetelor, cu bărbații adevărați forțele când vi le măsurați?” – UTA

”Statutul de rivală nu-l mai meritați/ Căci fără meciul ăsta, voi nu existați” – UTA.

De menționat ar mai fi și că cei aproximativ 2000 de suporteri poliști cantonați în Peluza Sud au afișat în debutul partidei o coregrafie frumos lucrată, inspirată, cel mai probabil, din serialul HBO, Game of Thrones. În debutul părții secunde, arădenii au aprins torțe și fumigene, într-un joc de lumini „alb-roșii”. Și „alb-violeții” au intrat spre final în …ceață, doar că fumigenele lor gri, înecăcioase, nu au avut efectul vizual scontat. Inutil să mai spunem că au fost și destule dueluri în scandări anti adversari, ce nu conțineau de fiecare dată cuvinte uzuale din dicționarul limbii române, dar – până la urmă – farmecul unui derby stă și în aceste refrene ceva mai deochiate.

Un comentariu

  1. Blanarule, Balegarule !!! Nu mai zici nimic, ai amutit de tot !!! 3 – 0 asta ,dat de UTA. pe terenul vostru, sa il ti minte toata viata ta si sa il pui in rama si sa le povestesti si la nepoti !!! Mai da-te vitez si acuma cu ASU Timis. al tau !!!

    0
    0
  2. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA

    0
    0
  3. Ieri a ti fost mai buni

    Ne vedem in campionatu urmator,ca nu o sa promovati si o sa va dea la m..e blanaru

    0
    0
  4. BD la munte și la mare ultras arad calare pe televizoare asta e cea mai tare!! Timișorenii au umor mai bun

    0
    0
  5. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! BRAVO BAIETII !!! DE LA DUNARE LA SENA; SA SE AUDA IN TOATA TARA !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! H A I C U P R O M O V A R E A !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  6. Nu-ti fa griji.. Anu’ viitor o sa aveti „derby” cu Recaşu’ si o sa v-o dea si amaratii aia :))

    0
    0
  7. Pai , mai metereologule care vorbesti urat !!! Nu era el mare de se infoia in pene ,ca , el va face si drege in meciul cu UTA. sa o incurce in drumul ei spre promovare pe UTA !!! Ce a facut pe teren !!! A FOST CA UN AC PIERDUT IN FAN, UN AC CARE NU A FOST DE GASIT !!! UTA. a jucat cu o echipa care nu este nici de liga 3a, asa de prost a jucat !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button