UTA Arad

Palmaresul rămâne pozitiv pentru Gligor în derby-urile cu Poli: „Victoria de orgoliu e importantă, dar avem și un obiectiv de îndeplinit”





Seară magică și pentru căpitanul „Bătrânei Doamne”. Alin Gligor rămas neînvins în derby-urile Vestului și, mai mult, a și marcat primul său gol împotriva rivalilor.

Arădean din naștere, fundașul l-a învins pe Gakos cu o lovitură de cap țintită sub transversară pentru liniștitorul avantaj de la pauză: 0-2. „Mă bucur că am reușit să câștigăm și încă la un scor clar. Satisfacția e și mai mare pentru mine că am marcat împotriva lui Poli. Ca arădean știi imediat ce înseamnă un gol împotriva rivalilor, ce este în sufletul suporterilor noștri și e normal să fii fericit. Așadar, victoria de orgoliu e importantă, punctele și ele, doar că avem și un obiectiv de îndeplinit.  Mai avem două jocuri pe care trebuie să le câștigăm. Cred că locul de baraj ne este asigurat, dar așteptăm și un pas greșit al celor de la Sepsi. Vedem ce va fi”, a punctat experimentatul fundaș, care nu a avut probleme deosebite cu golgheterul Timișoarei: „Știam că Blănaru este principalul pericol, dar l-am anihilat bine. Astăzi am fost mai bun ca el, rămânem prieteni, vorbim destul de des, dar pe teren suntem adversari”.

La rândul său, Gligor a remarcat audiența numeroasă de pe „Dan Păltinișanu” și prestația suporterilor arădeni. „I-am simțit aproape de noi la toate meciurile. Astăzi au dominat fondul sonor de multe ori, a fost un adevărat spectacol și în tribune și pe teren. Să ai peste 10.000, poate 12-13 mii de spectatori în tribune, e ceva, mai ales că sunt meciuri de Liga 1 cu 2-300”, a mai precizat arădeanul.

Din păcate, Alin Gligor nu a terminat derby-ul în teren și asta pentru că a acuzat probleme medicale și a fost înlocuit cu Vîlceanu. „Durerile la spate le-am avut și înainte de meci, dar terenul destul de rău, de tare, mi le-a accentuat puțin. Apoi, m-am accidentat și la gleznă încă din prima repriză, m-a reparat puțin Zsolt (n.a. Nagy, fizioterapeutul echipei) la pauză, am stat în teren cât am putut. Mâine sunt din nou la el, la cabinet, sper să mă recuperez rapid pentru meciurile următoare”, a încheiat Gligor.

FOTO: UTA Media Design

Un comentariu

  1. SEPSI NE SE INPIEDICA STAI LINISTIT VOI TOT BVARAJ JUCAYI SI NU PROMOVATI ,SI VA FI MAI FRUMOS DACA PICATI TOT CU POLI LA BARAJ SI AIA O SA VA BATA RAU DE TOT…HA,HA,HA

    0
    0
  2. Secuiule !!! NU ZI HOP, PANA NU SARI PARLEAZUL !!! PARCA VAD CA; IN ASTEA TREI MECIURI VA IMPIEDICATI SI PICATI IN NAS !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button