Liga a 2-a

Liderul galeriei poliste, după înfrângerea cu UTA: „Se pare că echipa nu a înțeles ce înseamnă derby-ul acesta pentru noi”





Contactat de PRESSALERT.ro., Sebastian Novovic, președintele AST Druckeria, susține că jucătorii lui ASU Poli nu prea au conștientizat importanța derby-ului cu marea rivală, UTA. Arădenii s-au impus duminică seara, în cadrul etapei a 35-a a Ligii a II-a la fotbal cu 3-0, după reușitele semnate Curtuiuș, Gligor și Piccioni. „E clar, toți suntem dezamăgiți de atitudinea echipei, se pare că nu au înțeles ce înseamnă derby-ul acesta pentru noi. Majoritatea sunt jucători care joacă de ceva vreme la această echipă. Că au venit 5.000 de spectatori în plus față de alte meciuri nu cred că e așa o presiune mare că nu o pot suporta. A fost presiune pe toți, cu atât mai mult pe cei de la UTA. Noi asta ne-am dorit, prin promovarea agresivă, ne doream să aducem cât mai multă lume la stadion, am și reușit și păcat că nu am reușit să arătăm și pe teren ce am vrut să transmitem noi ca și conducere, suporteri… Mai avem două meciuri și apoi tragem linie”, a explicat „Mihalcea” pentru sursa amintită.

Același lider al galeriei poliste a mai specificat pentru PRESSALERT.ro., că numărul biletelor vândute au atins aproape cifra de 11 mii, iar profitul clubului „alb-violet”, după achitarea taxei de închieriere a arenei „Dan Păltinișanu” și a plății firmei de pază, depășește suma de 20 de mii de euro.









Un comentariu

  1. Alt „interesant ” .Asta n-a inteles ca de fapt ei nu au echipa , abia s-au tirit prin liga 2 , si daca nu se retrageau atitea echipe amu erau retrogadati . Si el viseaza derbyuri ! Ficiorii lui in ghete abia stateau in teren , ce sa constientizeze ?!?!?!Sarmanu’ .Sa-i para bine ca au jucat cu UTA si au mai scos niste bani , ca alminteri venea maimonu ‘ sa-i vada pe handicapatii lui !!!

    0
    0
  2. Echipa e limitata, ei au vrut, dar nu se poate mai mult ! In schimb galeria lor e de nota 10, noi suntem cu 2 etaje mai jos, nu exista termen de comparatie! Ei merg in toate deplasarile minim 100 de insi, noi nici acasa nu avem atatia in peluza, iar in deplasari merg 10-20 daca merg si aia!

    0
    0
  3. Mai…dar tu nu te întrebi ce populație are Timișoara si ce populație are Aradul!? In plus acasă mai tot timpul au fost peste 1000 la meciuri…ațâți spectatori nu au jumătate din formațiile din liga 1

    0
    0
  4. Si inainte populatia lor era dubla, dar galeria Utei se compara cu ei ..cei trecuti de 45 de ani isi amintesc probabil meciul din 88 ultima etapa din tur cand au fost peste 15000 de aradeni, un sfert din stadion era galeria aradeana!!

    0
    0
  5. Atunci sa-mi explice si mie cineva cum , de nu mai joaca in lighean , numa cind vine UTA!?!? Au plecat de acolo pt ca nu aveau decit citeva sute de spectatori , chiar ei au recunoscut !!! Galeria lor la meciurile de pe ‘stiinta’ numara cam 200 de oameni , iar cam 100 merg in deplasare !!! La urmatorul meci daca joaca in lighean mai vin 10000 mii ?la un meci obisnuit in complex au cam 1000 spectatori .S-au chinuit o luna sa vinda bilete la meciul cu UTA . Au avut 2000 in galerie , da cu balotesti , sa zicem o sa mai aiba !?!? Nici ei nu mai sunt ce au fost , ba chiar au cazut mai mult decit oricine avind in vedere ca pe vremea lu’ Iancu umpleau ligheanu ‘ !!!

    0
    0
  6. Si inca ceva : minunata lor galerie a venit in tur la Arad in numar de 300-350 ; noi amariti si plini de praf am fost 1500 !Iar scuza cu biletele de pe motorul nu tine ,cum au venit aia 350 de ce nu au venit si ceilalti 1250 ????????cine crede ca au fost mai multi de 350 sa-i numere in poza din fata primariei .

    0
    0
  7. StrongRed corect in ceea ce spui iar din cei 350 au fost intre 30-40 de rapidisti si vreo 30 de aparatori a lor din Germania Borussia Mönchengladbach ( doamne cat de tari se dau cu acestia). @jagardel fara suparare ce a fost inainte nu se numea galerie hai sa fim seriosi, erau o mare de oamenii care incurajau echipa. Oricum bravo Ultras Arad pentru prestatia de duminica dupa un drum de 2 ore si ceva prin Timisoara fara sa avem voie sa ne luam macar o sticla de apa (o mare rusine pentru jandarmerie aia nu se pot numi oameni) s-a cantat foarte bine de multe ori acei multi cum s-au dat movii nici nu se auzeau. Forza UTA!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button