Handbal

S-a jucat handbal în memoria Monicăi Anghel





La inițiativa Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” Arad, a AJH și a inimosului Pompiliu Moldovan (cel care se pregăteşte să se pensioneze după o viaţă dedicată handbalului) a avut loc o nouă ediţie a Memorialului „Monica Anghel” la handbal. Au participat patru echipe de fete și două de băieți.

La fete s-au înregistrat rezultatele: Avram Iancu – Chișineu Criș 10-36, Frontiera Curtici – Unirea Sântana 30-20. În finala mare, Chișineu Criș a învins Frontiera Curtici cu 33-23, în timp ce bronzul a mers la Avram Iancu, după 22-22 cu Sântana și lovituri de la 7 metri. În partida băieților, am consemnat: Avram Iancu- Unirea Sântana 27-28.

Echipele au primit cupe și diplome din partea organizatorilor Cristina Vanci (vicepreședinte AJH) și Pompiliu Moldovan (organizator competiție AJH). „Competiția s-a desfășurat într-un climat de fair-play. Ținem să le mulțumim pe această cale domnilor și doamnelor antrenoare Mocuța (Curtici), Honiges (Sântana), Florica Boldor (Chișineu Criș) și Monica Vușcan (Avram Iancu), căci datorită activității acestora handbalul de performanță din Arad trăiește. Propunerea participanților a fost ca din toamnă Campionatul Județean de Handbal, băieți și fete, să se desfășoare cu echipe de juniori și junioare sub formă de turnee organizate la fiecare din echipele participante”, a menționat profesorul Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button