UTA Arad

Sacrificiile derby-ului: Strătilă e suspendat cu Baloteștiul, Gligor acuză din nou probleme medicale





Ecourile scorului de forfait la care s-au impus utiștii pe arena „Dan Păltnișanu”, contra marii rivale din Vest, încep să se stingă, mai ales că, așa cum au și spus și jucătorii arădeni după meci, mai e tras în acest sezon. UTA a luat trei puncte importante din disputa cu ASU Poli, dar, dacă acestea nu sunt urmate de alte 6 din disputele interne cu Balotești și Chindia Târgoviște, rămân strict pentru orgoliu și statistica Arad – Timișoara.

Și, până la următoarea confruntare pe puncte mai sunt două zile, iar arădenii trebuie să se descurce fără unul dintre titulari. Fiindcă l-a faultat pe Taub, Sorin Strătilă a încasat cel de-al șaptelea cartonaș galben al stagiunii și va asista din tribunele arenei din Șiria la partida cu ilfovenii. Tot din „unsprezecele” ideal ar putea lipsi și Alin Gligor. Căpitanul „roș-albilor” s-a ales cu o entorsă la glezna piciorului drept pe Bega, dar încă acuză ceva probleme și la spate. Probabil, cel târziu miercuri, se va știi dacă poate intra pe teren în intermediară.

În schimb, la dispoziția lui Laurențiu Roșu va fi din nou Dumitru Copil. Mijlocașul de 27 de ani și-a ispășit etapa de suspendare și poate fi chiar cel care acoperă absența lui Strătilă, schimbând benzile cu Muntean sau Vîlceanu.









Un comentariu

  1. Atentie baietii cu aceste doua meciuri cu, Balotestiul si …. ATENTIE !!!, CU CHINDIA !!! Poate nu se pune problema, dar mai stii, fotbalul iti poate oferi si surprize !!! Deci, ATENTIE MARE; MARE DE TOT BAIETII !!!

    0
    0
  2. Hai BRAILA !!, INCA O SURPRIZA MARE, CUM A-TI FACUT si la BRASOV, SI INCHIDETI-LE GURA LA SECUII !!! Meciul vostru cu Afumatii, la cate ocazii mari de gol a-ti avut, prima repriza, trebuia sa aveti 3-4 goluri diferenta, apoi v-ti culcat pe o urache si va dat afumatorii 5 !!! Dar nu-i nimica, REVANSATI-va in meciul cu SEPSI la ei acasa si aratati ca, suntei mai buni ca ei !! Asa sa fie, sa dea Dumnezeu !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button