UTA Arad

Cu prezența la baraj deja asigurată, UTA vrea să rămână în „cărțile” promovării directe cu un succes în fața Baloteștiului: „Pregătiți și concentrați!”





Odată cu eșecul Mioveniului la Oradea, cu Luceafărul, „Bătrâna Doamnă” e deja sigură de prezența la barajul de menținere/promovare în Liga 1 la fotbal. Dar, arădenii nu au renunțat nici la gândul unei promovări directe, iar pentru asta trebuie să ia maxim de puncte din cele două meciuri pe care le mai au de jucat și să aștepte o minune de la Reșița sau Mioveni, cele două adversare ale lui Sepsi în ultimele runde.

Practic, arădenii sunt nevoiți să se întoarcă pe locul 2 mâine seară, la finalul partidei cu Baloteștiul, cea care închide runda intermediară a ligii secunde. Moralul „roș-albilor” e excelent după victoria din derby-ul de la Timișoara și, chiar dacă Strătilă e scos din circuit de cartonașele galbene, nu ar trebui să fie probleme pentru cel de-al treilea succes la rând. „Am urmărit formația din Balotești în câteva partide, ultima oară cu Satu Mare, când a câștigat cu 1-0 și mi-am făcut o idee despre adversar. Se bazează pe mulți jucători tineri, care aleargă foarte mult. Îl au pe Herea cel mai important jucător pe faza ofensivă, un fotbalist care pune probleme adversarilor. Sunt sigur că vor veni, ca și celelalte echipe, să demonstreze că pot face ceva contra noastră. Trebuie să fim pregătiți și concentrați. Chiar dacă am reușit o victorie foarte importantă duminică, mai avem două meciuri din care trebuie să scoatem maximum și să vedem ce ne oferă și celelalte rezultate, dacă terminăm pe locul doi sau pe locul trei”, a spus Laurențiu Roșu, antrenorul UTA-ei. Vă reamintim că arădenii au câștigat disputa din tur cu 4-2, după „pokerul” lui Adi Petre, urmărit la acel meci de emisari din Italia.

Ca și celelalte formații care i-au întâlnit pe arădeni în această primăvară, Baloteștiul vine după o etapă ce a luat fără efort punctele cu Tărlungeniul. Antrenorul Augustin Călin nu are probleme majore de efectiv, doar Filip și Dedu fiind trecuți pe lista jucătorilor cu ceva probleme medicale. „Pe noi nu ne interesează lupta pentru promovare. Vrem să oferim o replică bună echipei gazdă într-un joc important în special pentru arădeni”, a punctat Cătălin Împăratu, directorul sportiv al formației ilfovene. Delegația Baloteștiului a plecat dis de dimineață spre orașul nostru, iar mâine, de la ora 17,30 (în direct pe Digi și Dolce Sport), pe arena „Otto Greffner” din Șiria va încerca să încurce socotelile echipei fanion a Aradului.

Formații probabile:

UTA: Miron – Adili, Manea, Gligor, Burlă – Stahl, Chindriș, Jorza, Copil – Petre, Curtuiuș.

Balotești:  Fulga – Dicu, Flămânzeanu, Marciuc, Mirescu – P. Ioniţă, L. Ion, M. Neagu, Gojnea – Cl. Herea, Nica

Arbitri: Rareș Vidican – Iulius Timar, Ovidiu Timar. Rezervă: Marius Omuț (cu toții din Oradea).

Observatori FRF: Iulian Spătaru (Timișoara), Viorel Lolea (Reșița).

Clubul UTA  vă oferă și detaliile deplasării de mâine după-amiază, după cum urmează:

1. Transportul tuturor spectatorilor tur-retur pe ruta Arad – Șiria – Arad este gratuit.

2. Autocarele vor pleca din fața fostei cofetării Mimoza, de la Podgoria, începând cu ora 16:15. Ultimul autocar va pleca la ora 16:45.

3. Autocarele pentru întoarcerea la Arad vor pleca din fața stadionului de la Șiria. Primul va pleca la ora 19:30, iar ultimul la 19:45.

4. Cei care doresc să-și achiziționeze bilete o pot face la casieria stadionului ”Otto Greffner” din Șiria, cu două ore înainte de meci.

FOTO: UTA Media Design









Un comentariu

  1. O intrebare? In cazul in care UTA bate tot pana la final, iar SEPSI face un egal cu MIOVENI, ajungandu-se astfel la egalitate de puncte intre UTA si SEPSI, cine rămâne pe locul doi si cine merge la baraj? Mersi pentru răspunsuri!

    0
    0
  2. Din pacate da, Sepsi la egalitate de puncte, se duc ei pt. ca in tur, ei au castigat cu 4-1 si 1-2 la Arad !!! Poate le ridica ceva proble me Mioveniul, dar ma indoiesc sa mai dea o replica buna la Sf. Gheorghe, ca, de Resita, nici atat, asa ca, mai mult ca sigur v-om juca barajul care va fi unul foarte, foarte greu cu oricare echipa din liga1 , Timisoara, Pandurii sau Chiajna !!! V-om vedea, mingea este rotunda si nu se stie niciodata ce va fi pe teren !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  3. Teama mi-e ca vom juca barajul cu Timisoara si va fi mai trist ca anul trecut, sa jubileze titmsorenii… Singura consolare ar fi ca inca nu avem nici stadion, nici echipa de Liga I. Poate la anul…

    0
    0
  4. Oameni buni vad ca toata lumea nu ne da nici o sansa la baraj. Pandurii are de exemplu 5 sau 6 jucatorii de la Valcea pe care noi i-am batut si sezonul acesta si cel ce a trecut, 2 de la Luceafarul Oradea unde nu erau titulari de aia li s-a dat drumul( anul trecut Baia Mare ) si niste jucatori la care alte echipe au renuntat din liga 2 Ene( stiu apartine de CFR) de exemplu si astia sunt titularii despre ce vorbim. Timisoara are o aparare extrem de penetrabila Canu si Scutaru nu sunt lenti ci foarte lenti ce sa mai zicem de Seroni in stanga in comparatie cu S S. La recas daca Barbut nu joaca nu construiesc nimic. Chiajna e cel mai slab adversar din cele trei insa aceasta e cea mai periculoasa datorita pilelor si relatilor cu LPF. Ca parere cele trei sunt cu minim 3 clase sub Voluntarii de anul trecut (se vede si dupa clasamentul de anul acesta) , noi avem mai multa experienta si cu plombele din iarna si mai valorosi. Forza UTA!!!

    0
    0
  5. Da de ce n-am avea sanse la baraj ?!?!?! Noi putem juca cu curaj , fara presiune ,nu avem nimic de pierdut , si asa cred ca ne poate iesi jocul . Si sa fim seriosi , nici pandurii , nici chiajna , nici acs , nu sunt de speriat , sunt echipe modeste , iar presiunea e pe ei ! Si in plus , nici una nu beneficiaza de galerie .!.

    0
    0
  6. Se poate la baraj și cum am mai citit din comentarii , cineva scria de menajarea titularilor în ultimele 2 partide , ca locul 3 nu se poate pierde. Este o idee buna. Cele 3 din liga 1 se bat pana la final.

    0
    0
  7. Si daca, daca ,totusi Sepsi Pepsi ,se incurca si o ia pe coaja de la Mioveni ultima etapa !!! S-au o semisurpriza la Snagov cu Resita !!!

    0
    0
  8. Deci, locul trei nu mai poate fi pierdut de UTA.,este clar. Asa este, cum zici tu Bubacare cu jucatorii care trebuiesc menajati pt. baraj, dar ultima etapa avem cu Chindia, care v-or veni cu tot lotul la Siria pt. a juca pt. orgoliu, si daca ,atunci Sepsi o ia pe cocoasa si UTA. ,face egal , nu stiu, zic si eu, ca nici nu sti cum sa o dai !!!

    0
    0
  9. Daca nu pierdeam puncte aiurea , mai ales acasa ,cu echipe slabute in clasament, acuma UTA., nu isi facea probleme cu locul doi , loc direct promovabil !!! Acuma, asta este , vedem ce va fi !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button