UTA Arad

Derby-ul Vestului, record de spectatori și telespectatori pentru Liga a 2-a! Digi Sport se teme pentru audiența de la finala Cupei





Conform datelor de audiență, nu mai puțin de 116 mii de privitori au asistat la Digi Sport, la succesul clar al „Bătrânei Doamne” pe arena „Dan Păltinișanu”. De altfel, partida dintre ASU Poli și UTA a realizat dublul audienței de la partida dintre Voluntari și Botoșani, din play-otul Ligii 1 la fotbal, meci difuzat în direct tot de Digi Sport. Pe cale de consecință, chiar dacă miza e mult mai mare, postul TV în cauză se teme că un alt meci al celor de la Voluntari, finala Cupei României cu Astra, nu se va apropia de audiența de la derby-ul Vestului.

Astfel, Digi Sport a anuțat că va transmite finala de la Ploiești pe canalul 2, preferând să difuzeze pe primul canal finala Cupei Angliei, dintre Chelsea și Arsenal. Din câte se pare, din aceleași rațiuni, ProTv renunță la finala Cupei în „favoarea” fratelui mai mic, Sport.ro și va (re)difuza un film de acțiune la o oră de maximă audiență.

Audiența maximă au avut-o confruntările Steaua – Dinamo, la ultima dintre ele, Digisport fiind lider de piață cu 780.000 de spectatori.

Revenind, „ciocnirea” de duminica trecută, dintre timișoreni și arădeni, a stabilit și recordul stagional de spectatori în liga secundă. În tribunele „Marelui Oval” au luat loc aproximativ 13 mii de spectatori, numărul lor crescând după pauză, când – probabil – s-a mai intrat și fără bilete.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button