Gloria LT Cermei

Miza locului 8 în Cermei – Unirea: „Să termină frumos în fața suporterilor!”





În runda precedentă, atât Lunca Teuz Cermei, cât și Unirea Alba Iulia, și-au îndeplinit și matematic obiectivele stagionale, rămânerea în eșalonul trei al fotbalului românesc. Jocul rezulatelor și programul ultimei runde le dau posibilitatea ambelor combatante să spere la un loc 8 de palmares, dar care, cel puțin pentru jucătorii „alb-roșii”, ar trebui să însemne și niște bani în plus conform înțelegerii făcute cu șefii clubului în debutul stagiunii.

Așa stând lucrurile, gazdele ar trebui să tragă tare pentru cele trei puncte și, la cum au evoluat în ultimele runde, au și argumente pentru a le lua. „În ultimele trei etape am înregistrat o ușoară creștere în joc și am obținut și punctele ce ne-au liniștit pe acest final de campionat. Acum ne propunem să încheiem acest campionat frumos în fața propriilor suporteri și, dacă se poate, să urcăm până pe poziția a 8-a, care, din câte știu eu, ar veni cu un mic bonus financiar pentru băieți. Așadar, motivație există pentru această partidă împotriva unui adversar de lângă noi, cu evoluții bune și el în ultimul timp și cu câțiva jucători interesanți, care ar putea evolua mai sus. Dar, jucăm acasă și vom încerca să ne impunem jocul și să câștigăm”, anunță Radu Anca, antrenorul principal al celor de la Lunca Teuz Cermei, ajutat îndeaproape de directorul tehnic Roland Nagy.

„Alb-negrii” vin după două succese consecutive în care n-au primit gol şi asigurarea din punct de vedere matematic a menţinerii în eşalonul terţ. Disputa din fieful nou-promovatei, ce-l are în efectiv pe fostul „unirist” Andrei Sulea (cu trei golori în ultimele trei runde), este a doua la rând în Arad, precedenta descindere fiind victoria cu 2-0 de la Şiria, cu UTA II. „Chiar dacă suntem liniştiţi pentru că ne-am salvat de la retrogradare, mergem la Cermei să ne continuăm seria de succese, să luăm punct sau puncte. Tratăm cu toată seriozitatea acest ultim joc stagional, în primul rând pentru că avem dorinţa de a perpetua forma bună din ultimele jocuri, dar şi pentru că avem posibilitatea să urcăm în clasament, să încheiem pe o poziţie superioară”, a precizat Adorian Himcinschi, antrenorul Unirii, pentru ziarulunirea.ro.

Fiind final de sezon, ambele combatante se confruntă cu probleme de efectiv. Cermeiul nu va putea conta pe Nistor, Bulza (accindentați) și Cotoc (suspendat), în timp ce Unirea nu-i are la dispoziție pe: Goguţa, N. Rus, Goguţa, Ioani, toți cu probleme medicale.

Formații probabile:

Cermei: Fl. Rusu – Șiclovan, Petrache, Gurban, Suslak – Vereș, Ianc, N. Varga, Aldan – Diarra – Sulea.

Unirea: Căt. Suciu – F. Morar, Scrob, G. Toma, Ad. Matei – Al. Giurgiu, Selagea – B. Ştef Lăsconi, S. Culda– An. David

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button