UTA Academie

„Ultima impresie contează!” „Satelitul” UTA-ei vrea să termine onorabil sezonul în fața Galdei





Invitată să ia parte la stagiunea 2016-2017 de Liga 3-a, respectând regulile impuse echipelor „satelit” (cu trei juniori Under 19 și cinci Under 21 în permanență pe teren), UTA II nu a reușit să evite locurile retrogradabile. Asta nu înseamnă că, în lipsă de echipe pentru la anul, Federația Română de Fotbal nu îi va rechema pe „roș-albi” în campionat, mai ales că ei au șanse mari să termine primii sub linie după ce i-au bătut, în runda trecută, pe cei de la Becicherec.

Până una alta, tinerii jucători ai „Bătrânei Doamne” sunt chemați să încheie onorabil sezonul, chiar dacă, pentru a treia rundă consecutivă, vor fi lipsiți de aportul celor mai buni juniori de la Elite. Aceștia și tot stafful tehnic vor pleca de vineri spre Ploiești, acolo unde, sâmbătă, vor încerca să recâștige Cupa României în fața celor de la Viitorul Constanța. Prin urmare, cel mai probabil, pe banca UTA-ei II va sta  Sandu Gaica, antrenorul grupei de 2001. „Am ajuns să cunosc destul de bine jucătorii de la Liga 3-a, pentru că am urmărit destule meciuri de ale lor, iar pe unii i-am avut la dispoziție și la UTA III, în Liga 4-a. Sigur, întâlnim o formație ce s-a bătut până acum două-trei etape la promovare, deci, teoretic, poate fi considerată favorită vineri. Însă, la felul cum au jucat băieții la Timișoara, contra Becicherecului, nu văd de ce nu ar mai lega o victorie. Se știe că prima și ultima impresie contează, iar copiii au o nouă șansă să arate că pot fi luați în calcul pentru prima echipă. Așa cum Stahl, Copaci și chiar și Toma au intrat în vederile lui Laurențiu Roșu, la fel de bine, le poate veni rândul și celorlalți. În mare parte, depind doar de ei, de cât de mult își doresc să facă acest pas”, a menționat Gaica.

În urmă cu o lună, lideri şi cu şanse reale de a promova în eşalonul secund, găldenii au intrat in recesiune şi au coborât pe poziţia a şasea, după patru partide fără a cunoaşte victoria şi trei insuccese consecutive „Este un simplu meci de campionat, în care vrem să ne bucurăm de fotbal şi să încheiem cu capul sus o stagiune cu «de toate» în ceea ce ne priveşte, multe lucruri bune, dar şi altele rele. Nu-i obligatorie victoria, dar încercăm să facem un joc bun şi dacă se poate să câştigăm”, a precizat antrenorul Paul Ciucă pentru ziarulunirea.ro. Elevii acestuia ar trebui să-şi primească o parte din restanţe săptămâna viitoare, după încheierea campionatului, după ce au jucat fără a fi plătiţi pe întreaga durată a returului. Până una alta, Industria nu-i va deplasa vineri, la Șiria, pe Cioplântă (accidentat la genunchi), P. Man (varicelă), Al. Man (deces în familie),  Savin (probleme cu serviciul) și R. David (dureri la spate).

Formații probabile:

UTA II: Barna – Zdrențan, Wild, Savin, Revesz – Dobrean, Coadă – Ghergar, Prună, Vlad – Covaci.

Galda: Căt. Ștef – Olar, Haiduc, D. Lupșan, Rodean – Vonya – Frențiu, G. Goronea, Cernea, Puha –  S. Mureșan.

FOTO: ziarulunirea.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button