Fotbal judetean

„Uvertură” decisă de un penalty tardiv: Victoria Zăbrani – Victoria Felnac 3-2





Fiindcă sâmbătă e Rugă la Zăbrani, echipa din localitate și-a anticipat meciul din penultima rundă a Ligii a IV-a. Adversară i-a fost tot o…Victoria și tot în „alb-roșu”, partida fiind extrem de disputată, în special în prima parte, când s-au marcat patru goluri.

Partida s-a aprins încă din start, iar deschiderea scorului a venit repede. Rogojinaru a centrat de pe stânga, mingea a trecut de Olariu, dar Zele a preluat în 12 metri și a trimis plasat în dreapta înlocuitorului lui Pașcalău, Emanuel Mantenț. Era minutul 12, pentru ca 4 minute mai târziu, tabela să arate 1-2!? Mai întâi, Băd l-a surprins pe Irimia cu un șut din unghi la colțul scurt, iar apoi Butura a marcat la semi-înălțime, de la 18 metri, după a înșirat pe drum mai mulți adversari. Felnacul uu a reușit să intre în avantaj la cabine și asta pentru că Olariu a deviat cu capul, sub transversală, o centrare a lui Zele. Același „Oală” a ratat incredibil, în minutul 45, după centrarea perfectă a lui Dragu.

În repriza a doua s-a abătut și ploaia asupra Zăbraniului, iar combatantele au făcut eforturi să construiască jocul. Totuși, gazdelor le-au ieșit câteva acțiuni, cu o ratare importantă în dreptul lui Rogojinaru, după o nouă pasă excelentă a lui Dragu. Meciul se îndrepta către un 2-2, când Olariu a căzut în duel cu Matenț în careu, iar Trif a dictat penalty. Zele a marcat chiar cu 4 minute înainte de final și Zăbraniul se apropie la doar 3 puncte de felnăcani, cu o singură etapă înainte de final.

VI-FE a ajuns la al cincilea meci fără succes, dar are poziția a 6-a asigurată, atâta timp cât are avantajul meciurilor directe cu Zăbraniului. „Prima repriză a fost echilibrată, cu noi preluând conducerea după două goluri frumoase și un joc plăcut ochiului. Am fost egalați până la pauză, iar adversarii au dominat repriza a doua. Cu toate astea, am pierdut după un penalty inexistent, în opinia mea. Cred că jucătorul lor s-a aruncat în careu, iar Trif s-a păcălit”, a spus Dan Ristin, președintele Felnacului.

Victoria Zăbrani a bifat al cincilea succes în ultimele șase runde și e aproape sigură de poziția a 7-a în clasament. „Am obținut o victorie muncită, prețioasă, atâta timp cât a fost obținută împotriva unui adversar bun și pe o ploaie torențială timp 30-35 în repriza a doua. Felicit băieții pentru efortul depus, nu era simplu să întoarcem un meci în fața Felnacului de la 1-2. Una peste alta, am avut ocazii mai multe și mai clare, consider rezultatul just. Despre penalty nici nu mai are rost să vorbesc, atâta vreme cât contactul dintre Olariu și portarul lor s-a auzit de pe marginea terenului”, a menționat Adrian Abrudean, tehnicianul gazdelor de azi.

Formații:

Zăbrani: Irimia – Strango, Cati, Francescu, Dragu – D. Crișan, Corlățeanu – O. Filip (46 Apostol), Zele, Rogojinaru – L. Olariu (90 Iorgovan).

Felnac:  Matenț – Țugulescu (66 L. Stanciu), Brozbic, Dubeștean, Moisă – Mărușteri, Adam (86 Onița), Al. Sabău,  Butura – Balint (58 P. Bogdan), Băd.

Arbitri: Cristian Trif – Gabriel Hărduț, Flavius Dreghici. Observatori FRF: Leontin Buda și Teodor Jușcă

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button