UTA Arad

„Batrâna Doamnă” a…barajelor! Arădenii – în situația de anul trecut a Voluntariului…doar ca și program





Într-un an calendaristic, UTA va avea în palmares nu mai puțin de șase partide disputate pe muchia de cuțit a barajelor pentru Liga 1. După Dunărea Călărași și FC Voluntari, „roș-albii” urmează să dea piept cu una dintre ACS Poli Timișoara, Concordia Chiajna și Pandurii Târgu Jiu, datele probleme fiind – însă – ușor schimbate față de sezonul trecut.

Pierzând, ieri, cu Baloteștiul, „Bătrâna Doamnă”…a barajelor are la dispoziție cel puțin două săptămâni pline pentru a pregăti confruntările decisive. Laurențiu Roșu a și anunțat că, cel mai probabil, va aborda meciul cu Chindia Târgoviște cu juniorii, așa că Alin Gligor și colegii săi ar trebui să ajungă proaspeți la prima manșă a barajului. Nu același lucru este valabil și pentru partenera de întrecere, care – probabil – va avea meci pe viață și pe moarte chiar în utima etapă a play-otului, din weekendul următor, așa că arădenii sunt, oarecum, în situația de anul trecut al Voluntariului.

Acum un an, formația lui Florin Marin a fost cea care și-a făcut programul după bunul plac timp de două săptămâni, prinzându-i pe băieții lui Roland Nagy storși de vlagă după „dubla” cu Dunărea Călărași. Din păcate, coinccidențele se opresc aici, căci, oricât am dori noi să vorbim despre o valoare mai mare a UTA-ei în comparație cu oricare dintre formațiile din elită ce ajung la baraj, am exagera evident. Dar, mingea e rotundă și în fotbal, și mai ales în meciurile eliminatorii, s-au văzut surprize, clădite în special pe determinarea jucătorilor.

Un comentariu

  1. Eu nu inteleg de ce sa te multumesti cu un baraj cand poti sa promovezi direct.Fara suparare dar la UTA nu avem antrenor care sa vrea doar victorii,dl Rosu se multumeste cu putin si nu stiu am imresia ca nu vede forma unor jucatori ca altfel nu imi explic cum il tine rezerva pe Stahl care dupa mine e cel mai in forma jucator si cel mai tehnic are ambitie stie ce vrea si tu ca antrenor te incapatanezi sa il bagi titular pe Valceanu care e praf din toate punctele de vedere.Copil cred ca in campionatul asta nu are mai mult de doua driblinguri reusite pe meci si chiar nu il inteleg de ce si chiar imi pare rau ca il stiu un jucator tehnic.Daca ar fi toti cu determinarea si ambitia lui Stahl si al lui Adili nu am avea rivali nici in liga 1.

    0
    0
  2. Daca nu promovează sa se reducă contribuția de la km 0 (de la noi toți) la limita!! E inadmisibil să te bată o echipa care nu vad nici o primă de când a început campionatul! Eu cred că acum e momentul că această echipă să readucă lumea la stadion..de fapt e un punct de cotitură acest baraj, lumea se va depărta și mai tare daca de pierde barajul..s-a văzut și sezonul acesta că după insuccesul cu Voluntari, nu S-A mai umplut motoru decât cu Timișoara, in rest sub o mie de spectatori la fiecare meci!

    0
    0
  3. Sa intre acum Copil aici si sa ne explice cum poti sa joci atat de slab,cum poti sa fi umilit de o echipa ca Balotestiul care avea un singur fotbalist in tot lotul ala si exact ala a facut ce a vrut pe teren.

    0
    0
  4. indifernt de rezultatul de la baraj vreo 10 jucatorii ar trebuii pusi pe liber impreuna cu rosu daca se vrea u adevarat performanta daca nu vom merge pe ciupeala si vanzarea tinerilor ca sa supravietuim in b

    0
    0
  5. Ce usor e sa dai sfaturi de genul ,,sa fie pusi pe liber jucatorii” cand tu nu esti in stare sa finatezi un singur jucator. Cine plateste, ala hotaraste care sunt obiectvele, pe banii lui. Haide UTA te dorim in Liga I cand vei avea resuresele umane, materiale si financiare pt. acest nivel!

    0
    0
  6. acesta este blestemul UTE-I lui Giovani, caruia primaria nu ia dat un leu,pe cand astora ………..1000000 de euro pe an.sa va fie rusine ca ati furat identitatea Ute-i rusine celor 50 de suportei care au avut soarta Ute-i in mana si au vandut-o celor de la atletico. ps poti sa stergi mesajul.

    0
    0
  7. Esti un copil imberb iuliane , se pare ca habar nu ai ce e ala cosmar, si in ce context se foloseste nu mai vorbesc de cuvinte marete ca „v-a tras-o” . Dar te inteleg , cand vii dintr-un catun care pare desprins din anii 50 ( cine nu crede sa arunge o privire pe Google Maps ) , iar comunicarile intre voi se fac pe facebook ( ce sa vorbim de site oficial al echipei ) , ar trebui sa te intelegem . Singura voastra iesire e pe tarlaua aceea ce se numeste stadion , iar in rest vopsiti gardurile la case si duceti vacile la pascut . Dar…felicitari pentru promovare , ati fost mai buni anul asta ( cu toate ca raman la ideea ca nu voi ati castigat promovarea , ci noi am pierdut-o ) , dar tare mi ca la echipa ce o aveti doar din imprumutati si trecuti de a doua tinerete anul viitor veti candida cu brio la ultimul loc

    0
    0
  8. Sepsi, a profitat de jocurile slabe ale UTA.-ei care a pierdut lamentabil, o gramada de puncte prosteste si de situatia financiara grava a Brasovului ca, altfel nu promovau secuii in vecii vecilor !!! Dar asta este, au fost o echipa constanta si unita, si au promovat !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button