National Sebis

Stoican, după eșecul ce a aruncat Sebișul pe locul 5: „Când te joci cu ocaziile, plătești. Păcat de munca depusă un an întreg”





După ce au pierdut șansele de promovare odată cu eșecul în fața Ighiului, sebișenilor le mai rămânea varianta locului 3, dar mai ales posibilitatea să termine onorabil campionatul. Dar, Lugojul ex-ului Bozian a fost mai motivată în runda finală și au trimis Naționalul în afara podiumului.

Pentru proteste vehemente la adresa arbitrilor după ultimul fluier al confruntării cu Performanța, Călin Cojocaru a încasat trei etape de suspendare și o amendă de 1700 de lei. Astfel, responsabil cu indicațiile tehnice din timpul partidei din Banat a fost responsabil Ilie Stoican. „Din păcate, trebuie să recunoaștem că cei de la Lugoj au fost mai ambițioși, mai determinați, decât noi.  Chiar și așa, la 0-0 și la 1-0, am avut ocaziile noastre de a marca, în special prin Tulcan și Avramescu, dar când te joci cu ocaziile plătești. Am primit goluri pe greșeli elementare, până la urma gazdele trebuie felicitate pentru atitudine. În schimb, jucătorii noștri, cu mici excepții, nu s-au ridicat la nivelul acestui meci. Parcă, am fost resemnați, iar un adversar bun și motivat ca și Lugojul nu te iartă. Conta și ultima impresie, aveam și șansa să terminăm pe podium, dar atât s-a putut azi…”, a spus antrenorul secund al Sebișului.

Doar dacă vor primi punctele cu Ighiul, din mult discutata „speță” Keita, Naționalul va sări de pe locul 5 pe 4, unul oricum mult sub așteptări față de pretențiile inițiale.  „Când te bat echipe ca Giarmata, Becicherec, Alba Iulia și ma faci egal și cu UTA II, parcă nici nu meriți să promovezi. Degeaba joci două-trei meciuri bine și iei puncte, dacă apoi dai cu bâta-n baltă. O formații cu pretenții la promovare, trebuie să fie mai constantă, iar noi, din păcate, nu am reușit asta. Până la urmă, nu am realizat mare lucru, având în vedere condițiile oferite de orașul Sebiș, e mare păcat de munca depusă un an întreg”, a adăugat Stoican.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button