UTA Arad

Își permite Roșu să joace cu juniorii cu Chindia? Prima echipă s-ar putea deconecta până la baraj, iar UTA Under 19 luptă pentru bronzul național în weekend





La cald, imediat după ultimul fluier al partidei cu FC Balotești, Laurențiu Roșu spunea că intenționează să abordeze cu juniorii ultima etapă de campionat. Sâmbătă, la ora 14, la Șiria vine Chindia Târgoviște, meciul nemaiavând absolut nicio miză de clasament.

Teoretic, gruparea arădeană ar putea merge pe „linia verde”, doar că ar trebui ținut cont de două asptecte. În primul rând, ar fi vorba despre riscul unei deconectări a echipei și asta pentru că de la ultimul fluier al confruntării cu ilfovenii lui Călin până startul barajului ar putea trece 17-18 zile. FRF-ul ar trebui să bată în cuie în această săptămâni, poate chiar mâine, datele tur-retur ale barajului de menținere/promovare în Liga 1. Din informațiile noastre, se discută în jurul a două variante 11 sau 12 iunie (prima manșă), respectiv 14 sau 15 (manșa a doua), deși utiștii ar fi dorit să intre ceva mai repede în luptă.

Certitudinea o reprezintă deplasarea UTA-ei Under 19 la București, pentru finala mică a finalei naționale cu LPS Satu Mare. Dar, la fel de bine, se poate face un mixaj între jucătorii de Liga 3-a și rezervele de la echipa de juniori, dacă Roșu chiar își dorește să-și menajeze titularii împotriva târgoviștenilor. Deocamdată, „principalul” arădenilor este în Spania și, la revenirea la Arad, având și datele barajului pe masă, va decide și pe cine va conta sâmbătă.

Un comentariu

  1. Succes U19 si U 17 !!!!!!!!! E treaba lui , sa joace si cu mos gerila , numa sa nu-i incurce pe pusti , sa jucam fotbal adevarat la baraj, si sa promovam !!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  2. in meciul cu Chindia eu as miza pe jucatori folositi mai putin de la prima echipa cativa de la echipa 2 incercand sa nu stric U19 si un bronz pe tara e un rezultat excelent pentru acest nivel. @Andrei a mers sa isi vada si el familia normal daca vrem ceva de la acest baraj nu o sa mai poate merge in urmatoarele 2 -3 saptamanii. Forza UTA!!!

    0
    0
  3. Ce să-ți spun ce conectați au fost cu BALOTESTI ul . Depinde de forma de moment , de cum poate Roșu sai capaciteze.

    0
    0
  4. Cu parere de rau, noi pornim cu sansa a doua cu oricare dintre cele trei echipe din liga1 ,care v-or ajunge la baraj. Sanse mici sa trecem de baraj la lotul de valori insuficiente pe care il avem. Sa dea Dumnezeu sa ma insel si sa fie bine dar nu cred, v-om vedea !!!

    0
    0
  5. Da sigur, dupa reprezentatia cu Balotesti nu mai e nevoie sa mai exersam inca un meci oficial. Pentru ce?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button