Fotbal judetean

UPDATE: Campioana județului Bihor, adversarul arădenilor de la Lipova sau Crișul la barajul de promovare în Liga 3-a





Federația Română de Fotbal este pe cale să anunțe împerecherea campionelor județene la barajul de promovare în Liga 3-a la fotbal. Din informațiile noastre, Șoimii Lipova sau Crișul Chișineu Criș vor da piept cu CS Diosig Bihardioszeg, formație ce a primit deja medaliile în Liga a IV-a Bihor sâmbăta trecută, după succesul cu 3-0 în fața celor de CSO Ștei.

Diosig este o comună în județul Bihor, renumită prin producțiile viticole. Echipa de fotbal e susținută sută la sută de Primărie și Consiliu Local, primul edil fiind un apropiat al echipei. „Am ţinut ca acest club să se numească CS Diosig Bihardioszeg pentru că împreună, români şi maghiari, putem reuşi lucruri importante. Îi felicit pe jucători şi pe toţi cei implicaţi la echipă. Vă asigur că ne vom prezenta la meciurile de baraj şi vom încerca să câştigăm”, spunea zilele trecute Attila Mados, citat de bihon.ro.

Campionii județului vecin sunt: Vlad Gheţe, Constantin Sabău jr. – portari; Karacsony Gergo, Florin Lazăr, Marian Arsene, Sebastian Zadori, Cristian Jurca, Raul Ember, Leontin Jurca, Szucs Tibor, Gado Ramses, Emil Popa, Coriolan Hodişan, Sebastian Sfârlea, Mircea Oniţa, Gavril Costea, Lolo Mark, Hegedus Szabolcs, Denis Balogh, Iosif Şereş, Marc Florian – jucători de câmp. După cum se observă, antrenorul Zoltan Vig are dispoziție și trei fotbaliști extrem de experimentați cu peste 100 de meciuri  în Liga 1, precum fundașul central Florin Lazăr și mijlocașii de bandă Ramses Gado și Sebastian Sfârlea. La Diosig mai evoluează și ex. sebișeanul Raul Ember, care în tur apărase culorile celor de la Crișul Chișineu Criș. Golgheterul echipei și al campionatului, cu 22 de reușite, este Emil Pop.

CS Diosig Bihardioszeg dispută chiar în această după-amiază, de la ora 17, finala de Cupa României, faza pe județ. Meciul contra celor de la Bihorul Beiuș, echipa de locul în Liga a IV-a Bihor, se joacă pe arena din Sânmartin.

Datele de disputare a barajului de promovare în Liga 3-a sunt 17 și 24 iunie, campioana județului Arad urmând să joace în deplasare primul meci. Primul eșalon județean are programată, sâmbătă, ultima etapă. Ambele pretendente la titlul de campioană joacă pe teren propriu în: Șoimii Lipova – Păulișana Păuliș și Crișul Chișineu Criș – Frontiera Curtici. Dacă ambele înving sau scot remiza, lipovanii sunt avantajați de rezultatele directe.

UPDATE

Este oficial, împerecherea a fost făcută de FRF și cele două campioane din Arad și Bihor vor juca barajul.

 FOTO: bihon.ro








Un comentariu

  1. Ce Sfarlea si Gado…avem pe Pascu si Kalvin cei mai tari fundasi centrali din vest banat transilvania…pe aici nu se trece….

    0
    0
  2. Soabi nu mai bate campii . I-am văzut jucând sunt o echipa foarte buna matură din punct de vedere fotbalistic . Indiferent cine ar juca din campionatul nostrucu ei ar avea mult de lucru . Nu contesta nimeni valoarea fundasilor nostrii dar ……vom intalni o echipa foarte buna . Va fi un meci extrem extrem de greu .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button