UTA Academie

UTA Under 17 joacă pentru bronzul național cu Ardealul: „Un alt meci decât cele din campionat, încă avem regretul că nu jucăm finala mare”





După o semifinală extrem de echilibrată contra celor de la CSU Craiova, decisă de un gol tardiv al oltenilor pe terenul din Sânnicolau Mic, UTA are doar șansa medaliei de bronz la Elite Under 17. Finala mică împotriva celor de la Ardealul Cluj se dispută mâine dimineață, începând cu ora 10, la Buftea, delegația arădeană făcând deplasarea la București cu avionul. „Eforul clubului ar trebui să le dea de înțeles jucătorilor noștri că încetul cu încetul trec la un alt nivel. Ar trebui să se simtă fotbaliști, dar, în același timp, să fie motivați să munceacă din în ce mai mult și să rămână modești”, a comentat Mihai Petcuț pe marginea călătoriei pe calea aerului a puștilor de 17 ani ai „Bătrânei Doamne”.

Mai mult, delegația „roș-albă” va trage la Hotelul Mirage din Snagov, acolo unde stă și prima echipă cu ocazia deplasărilor din zona Bucureștiului, pentru ca mâine să intre în scenă contra unei formații pe care a bătut-o de două ori în campionat. „La Arad am câștigat clar (n.a. 3-0), la Cluj, meciul a fost mai echilibrat (n.a. scor 1-2), dar sunt convins că va fi un alt meci decât în campionat. Important este că suntem conectați, ne dorim acest loc 3, deși încă avem regretul că nu jucăm finala mare. Am revăzut meciul din retur cu Craiova, noi credem că am fost puțin peste ei, dar ne-a lipsit șansa în momentele cheie ale meciului. Dar, până la urmă, în viață mai faci și pași greșiți, iar sportul de aceea e frumos căci îți oferă în continuu o altă provocare. Ne-au mai rămas medaliile de bronz, pentru a încheia un an – de altfel – bun pentru noi”, a mai menționat Petcuț, antrenor la UTA Under 17, alături de Costel Bogoșel și Sandu Țamboi.

Covaci e indisponibil pentru acest meci, iar Gruiescu și Deta sunt la 50% din potențial din pricina unor probleme medicale.

Formații probabile:

UTA: Zamfir – Deliman, Sabău, Onuțan, Frai – T Bodri – Obrad, Gruiescu (Boștină), R. Petcuț, L. Bodri – N. Faur.

Ardealul: Dombradi – Sandor, Porumb, Oltean, Miciiala – Rus, Tudoran, Ilie, Pal – Andronic, Cioargă.

Arbitri: Adrian Costreie – Marian Istrate (ambii din Buftea-Ilfov), Ionuț Neacșu (București). Rezervă: Ana Maria Terteleac (Berceni – Ilfov)

Observator FRF: Florin Ungureanu (București)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button