UTA Academie

Și UTA Under 19 atacă locul 3 pe țară: „Pentru palmares, dar și plăcerea de a juca și a fi remarcați”





Echipa de juniori mari a „Bătrânei Doamne” servește mâine pentru bronzul național la Elite Under 19. Ca și colegii lor mai mici, care astăzi și-au valorificat statutul de favoriți în fața celor de la Ardealul și se vor întoarce acasă cu medalii, Stahl. et. comp.par a avea prima șansă în fața celor de la LPS Satu Mare, echipă pe care a învins-o cu 2-1 la Arad și pe care a blocat-o (2-2) în deplasare.

Fără Dan Oprescu, cel care și-a anunțat despărțirea de echipă joi, utiștii au plecat pe calea aerului la București cu Cristi Păcurar, Adi Ungur și Vasile Sin la timonă. Față de lotul care a jucat finala Cupei României în urmă cu o săptămână, lipsesc Petre, Tănase și Copaci, care – probabil – vor evolua contra celor de Chindia, în ultima etapă a campionatului ligii secunde, dar și Pop și Iova (accidentați). Totodată, Toma nu și-a revenit după problema la umăr cu care s-a ales în returul semifinalei cu Dinamo.

Din circuitul primei echipe, vor juca mâine dimineață (ora 10), la Buftea, Stahl, Costin, Jorza și Mara. „Din punctul meu de vedere, acest meci se putea juca foarte bine la Oradea, la mijlocul drumului, ca să spun așa. Dar, dacă tot ajungem la București, vrem să avem plăcerea de a juca și a fi remarcați. Până la urmă, e o finală națională, chiar dacă este cea mică, iar pentru palmaresul clubului ar fi important să câștigăm. Din păcate, avem destule absențe și nu vorbesc neapărat de jucătorii de la prima echipă ce nu au putut veni. Sunt alți trei-patru jucători accidentați, iar Rogojan și Vasile, chiar dacă au făcut deplasarea, nu sunt sută la sută apți. Întâlnim o formație lucrată, care a terminat pe primul loc campionatul, cu destui fotbaliști talentați din zonă. Chiar dacă avem rezultate directe bune cu ei, mâine va fi un alt meci. Vom încerca să câștigăm și să luăm și noi bronzul, ca și colegii de la Under 17, pe care îi felicităm pentru rezultatul din această dimineață”, a spus Cristian Păcurar.

Formații probabile:

UTA: Mara – D. Lazăr, Iuga, Savin, Dinculescu – Brănișteanu, Jorza – Costin, Stahl, Mandache – Țurcanu.

LPS Satu Mare: Moroz – Silaghi, Oltean, Cătuna, Parnău – Micaş, Nagy, Cubaş, Onea – Ciocan, Opriş.

Arbitri: Andrei Antonie – Mihăiță Necula, Mihaela Țepușă. Rezervă: Andreea Ene (toți din București).

Observator FRF: Andrei Ioniță (București)









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button