UTA Arad

Jucătorii susțin prin fapte sloganul „UTA este a tuturor arădenilor”





Înaintea dublei de baraj care poate îndeplini visul roș-alb, de urcare pe prima scenă, Codru Grădinariu a avut inițiva să organizeze o vizită a echipei și staff-ului tehnic la Centrul de Primire Minori Arad, din strada Udrea. E locul în care-și caută liniștea copii și mame pentru care sintagma „viață de familie” reprezintă opusul total al înțelesului primar…

Copiii i-au așteptat plini de emoție pe fotbaliști și le-au mulțumit sincer pentru micile surprize (mingi, tricouri și alte accesorii marca ”UTA”) cu care aceștia i-au bucurat. Gligor, Curtuiuș și colegii lor au avut bucuria să asiste la o repriză de muzică oferită de puștii de la centru, al căroror repertoriu a fost impresionant.

„Le mulțumesc băieților că și-au făcut timp și că s-au implicat total, inclusiv prin donații de haine sau jocuri, și în această acțiune. Noi facem parte dintre cei privilegiați  și am dorit să aducem o rază de lumină pentru cei lipsiți de șansă. Paradoxal, am întâlnit foarte multă forță aici, pentru că, nu-i așa?, puterea fiecărui om stă în capacitatea lui de a dărui. Am fost ajutați în această acțiune de preotul Petru Ursulescu, de la Biserica Micălaca Nouă din Arad, un utist adevărat la rândul lui. Vreau să le transmit arădenilor să facă o vizită la acest Centru, pentru că este foarte mare nevoie de orice ajutor.  Este incredibil și motivant să constați că UTA este iubită atât de mult și aici”, a menționat Codru Grădinariu, oferind un număr de telefon al Centrului, pentru arădenii care doresc să se implice: 0744.471.983.

Vă reamintim că în calitate de susținător al „roș-albilor” în urmă cu patru sezoane, când jucătorii FC UTA SA treceau prin momente grele după ce Adrian Marțian a oprit finanțarea, preotul Petre Ursulescu și credincioșii din comuna Seleuș au sărit în ajutorul echipei fanion a Aradului, dotând cantina clubului cu zeci de kilograme de legume.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button