UTA Arad

S-a decis gazda primului meci al barajului pentru promovare!





Întrucât luni, în Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal nu s-a luat decizia mult așteptată de singurele grupări ce mai sunt angrenate în sezonul 2016-2017 la nivelul primelor trei ligi, organizatorul barajului fiind Liga profesionistă de Fotbal, clubul UTA a dorit să aibă un reprezentant la tragerea la sorți care s-a organizat miercuri la amiază. Astfel, în prezența avocatului Eduard Ursu care reprezintă clubul nostru, s-a decis ca manșa tur să se desfășoare luni, 12 iunie, pe stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara, în nocturnă, de la ora 20.30 . Returul are loc joi, pe data de 15 iunie, ora 17.30, la Şiria, pe stadionul „Otto Greffner”.

Deci sorții au fost favorabili pentru UTA la tragerea la sorți pentru al doilea baraj de promovare consecutiv în Liga întîi.

 

 

Un comentariu

  1. „”Deci sorții au fost favorabili pentru UTA la tragerea la sorți pentru al doilea baraj de promovare consecutiv în Liga întîi” . Favorabili …? Eu cred ca baietii se vor descurca mult mai bine pe terenul advers decat la Siria . Presiunea publicului asupra adversarilor se simtea pe Motorul , la Siria in afara galeriei restul sunt morti majoritatea …o spun fara a vrea sa supar pe cineva , dar asta e realitatea…

    0
    0
        1. Jucatil pe…Motoru..!!!.Nu aveti nici o treaba cu fotbalul..!!! Indiferent unde jucati, meciurile de baraj…5 luati de la Poli, in dubla de la..baraj..!!! Dar vorbiti cu prietenul vostru Falca…poate va rezolva si jucati pe Motoru si promovati in Liga 1..!!! Vai de capu vostru…cum ganditi, din pacate nu va dati seama !!!

          0
          0
          1. Iarasi vorbesti fara tine.. De la Poli nu ne-am luat niciun gol, dar le-am dat 3.. Despre ce vorbim? (Sper ca nu trebuie sa revin cu reply ca sa iti explic aluzia)

            0
            0
  2. Totusi e mai bine ca jucam primul meci in deplasare. Mi-e frica ca tactica va fi autobaza, sa iesim la joc Rosule! Trebuie scos un rezultat bun in deplasare si acela de aparat acasa

    0
    0
  3. Daca jucam timid vom pati mai rau ca in prima repriza cu Calarasiul. Sa nu ne lasam dominati! Sa construim faze de atac cu finalizare spre poarta, nu cu pase spre Stratila si va iesi bine. Cu totii la Tm, Forza UTA, Hai promovarea!

    0
    0
    1. Trebuie sa ne aparam foarte sus si nu in careu timisoreni au talie si peste toate trebuie daruire maxima

      0
      0
  4. Chiar daca nu o sa promovam{ aici ma refer la faptul ca nu o sa avem unde o sa jucam in liga1 deorece pe unii nu ii intereseaza de valorile aradului se stie forte bine din pacate}vreau sa vad o echipa a UTEI motivata cu un joc frumos nu cu bubuit de mingi si pe aparare.Si pe noi pe suporteri asta ne doare ca nu se vede un joc frumos si eficient si ca nu avem infrastructura necesara.Daca era gata stadionul sunt convins ca eram promovati dupa loc direct promovabil dar asa OF OF OF

    0
    0
  5. Eu spun sa lăsăm tactica de joc în seama antrenorilor, iar noi suporterii sa ne mobilizam la maxim și sa încercăm sa ne apropiem de numărul de fani prezenți la acel 3 la 4 de pe Dan Paltinisanu.

    0
    0
  6. No, acum ii momentul in care jucătorii pot să dea peste nas celor care i-au criticat uneori, printre care m-am aflat și eu uneori. Experiența celor de la Recaș este net superioară, cu mici excepții, dar prin dăruirrea alor noștri poate fi anulată.Șansele pe care le avem in acest baraj cred că-s undeva la 20%, dar surprize in fotbal s-au mai văzut, mai ales că ei au avut un sfârșit de campionat care sigur și-a pus amprenta și pe psihicul jucătorilor.Presiunea mare este pe umerii lor, dacă retrogradează cred că-i așteptă falimentul. Deci, fără frică, pe ei și pe mamele lor, zic. Hai UTA !

    0
    0
  7. Daca nu aveti incredere in baieti,eu zic mai bine sa stati acasa si sa numai comentati ! Si daca am avea sanse 1% suporterii trebuie sa fie alaturi de echipa ! Sper din toata inima sa le aratam cimisorenilor ca Aradul este fruncea ! Bafta baieti la baraj,dupa cele 2 meciuri sa ne bucuram cu toti !

    0
    0
  8. Ne vor umilii timișorenii, prevăd un scor mare precum a fost în ultimul meci direct intre cele doua echipe..avem șansa mielului de Paști! Sper sa nu il vad pe copil pe teren, că pornim cu un om în minus!

    0
    0
  9. Campionatul a trecut, ce a facut Copil a trecut, suntem la baraj si baietii trebuie sustinuti!!! Sanse mari mari mari , avantaj pentru ca jucam in deplasare, cu un egal sau un gol dat avem sperante pentru retur!!! UTA ARAD!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button