UTA Arad

Optimismul lui Copil: „Sunt 100% sigur că anul acesta vom trece de baraj, pentru câțiva dintre noi a sosit vremea să jucăm cu UTA în Liga 1”





Fiindcă în disputele de la baraj cu Poli, UTA e obligată să utilizeze un singur fotbalist Under 21 (și nu trei cât prevedea regulamentul ligii secunde), Laurențiu Roșu poate opta pentru o formație ceva mai experimentată și cu un plus la nivelul mijlocașilor centrali. Acest plus ar putea veni de la Dumitru Copil, care pare foarte conectat și determinat înainte de „duelul” cu timișorenii. „Mister e singurul care va decide dacă joc sau nu la Timișoara și apoi la Șiria. Dar, nu contează cine intră pe teren, atâta timp cât se pa autodepăși și va vărsa și ultima picătură de transpirație. După cum a spus și Norbi (n.a. Polgar), ambiția și determinarea poate bate valoarea. Nu mai departe de barajul trecut, cu Dunărea Călărași, am demonstrat de suntem în stare dacă dăm totul din noi. Cu acea atitudine, de la meciul retur, de la Arad, putem trece de oricine. Personal, am mare încredere în noi, în echipă sunt 100% sigur că anul acesta vom trece de baraj. Suntem aproape toți apți și determinați la maxim”, anunță mijlocașul de 27  de ani.

Copil susține că banderola de căpitan pe care a purtat-o la meciul cu Chindia nu l-a responsabilizat în plus, fiindcă: „Eu zi că sunt responsabil mereu. Sigur, am și contestatari, unii suporteri te înjură, alții te aplaudă. Eu îi rog să fie cu toții alături de noi la acest baraj, chiar și pe cei care – poate – nu mai cred în noi, iar la final să intre pe gazon alături de noi, să ne bucurăm împreună. Îmi doresc enorm să promovez cu UTA și cred că și colegii mei vor același lucru. Pentru câțiva dintre noi și mă refer în special la arădeni, care avem acest vis de mici, a sosit vremea să jucăm cu UTA în Liga 1”, a mai punctat pe un ton optimist  cel care în urmă cu un deceniu era comparat cu „Regele” Hagi.









Un comentariu

  1. Da Copile, imi place optimismul tau, zici ca sa facem un meci cum l-am facut cu Dunarea Calarasi, dar nu uita Copile ce jucatori era la UTA. atunci !!! Hilistei, Man, Rus, pai ce vorbim, acuma nu prea mai sunt jucatorii aia dar daca tu zici asa Copile, v-om vedea si va tin pumnii si sa vedem daca ve-ti fi ca un kamikaze pe teren si sa reusiti sa aduceti UTA. in liga1 si atunci va spun jos palaria si ve-ti fi eroi in Arad si in sufletele atator suporteri din Arad cat si din tara pt. totdeauna si de povestit nepotilor peste ani, sa dea Dumnezeu !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!!

    0
    0
  2. Multa bafta!!! Ce a fost a trecut, poate nu ti-au reusit prea multe dar am incredere ca o sa faci doua meciuri mari in dubla aceasta!

    UTA ARAD!

    0
    0
  3. Sper ca dupa aceste 2 meciuri sa iti dai „demisia” singur. Esti total pe langa fenomenul fotbal din pacate .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button