Fotbal juniori

Juniorii Sântanei joacă la Cluj pentru calificarea în finală: Bârsana, Carei, Jiul și Universitatea – adversarii „uniriștilor”





După ce au depășit-o pe CS Zlatna în dublă manșă, juniorii A1 ai Unirii Sântana și-au câștigat locul într-unul din cele patru turnee zonale-semifinale. Echipa lui Vasi și Puia a fost repartizată la Cluj, acolo unde, între 16 și 20 iunie, va da piept pe rând cu: Jiul Petrosani (Hunedoara), Avântul Bârsana (Maramures), A.C.S.F. „Alb-negru” al Studenților Clujeni, alias Universitatea Cluj (Cluj) și Victoria Carei (Satu Mare). În afară de ziua de duminică, „roș-negrii” au meci în fiecare zi, la finalul competiției urmând să se facă un clasament. Doar prima dintre cele cinci combatante merge în finală.

Marea favorită a semifinalei este chiar echipa gazdă, ce a câștigat campionatul în Cluj cu 28 de victorii din tot atâtea meciuri, având și un golaveraj de speriat: 248-11!? Sântana va debuta vineri seara, de la ora 18,30, contra celor de la Jiul. Față de lotul aliniat în campionat și în „dubla” cu Zlatna, Alex Vasi va conta și pe Cătălin Rădac, un mijlocaș de bandă reactivat după o accidentare.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button