UTA Arad

Petre: „Cei de la Poli sunt frustrați, nemulțumiți, îi înțeleg. Sper să-i închidem gura domnului Popa”





Golgheterul stagional al „Bătrânei Doamne” nu a prins o zi prea bună în această seară, la Timișoara, dar, cel puțin prin declarațiile ce le-a dat la final, pare că s-a păstrat pentru returul de joi al barajului de promovare cu Poli.

La microfonul Digi Sport, printre reproșurile și amenințările ce se auzeau pe fundal din partea lui Ionuț Popa în direcția lui Laurențiu Roșu, Adrian Petre a spus următoarele: „E un rezultat care ne dă speranțe. Nu mă interesează că nu am marcat eu, chiar nu contează cine marchează, importantă este echipa. Sigur că ei sunt frustați că nu au marcat mai multe goluri, pot să fie nemulțumiți, îi înțeleg, dar ăsta este fotbalul. Poți să ai posesie ca Barcelona, dar te bate Celtic. Sincer, le dau dreptate și îi înțeleg. Noi suntem pragmatici, am luat două goluri, dar am dat unul care contează foarte mult. Câte au zis că ne dau la Șiria, patru-cinci? Eu le urez succes”.

În fine, la eterna întrebare pusă de reporterii TV legată de un posibil transfer la Steaua, Petre a adăugat: „Acum nu mă interesează nicun transfer. Nu mă gândesc la nimic altceva decât la echipa mea, la UTA și la meciurile de baraj. Sper să-i închidem gura domnului Popa. Eu îmi văd de fotbal, dânsul cu jocurile de culise…”

În prima manșă cu „alb-violeții”, atacantul de 19 ani a avut un singur șut spre poarta lui Curileac, care – însă – a trecut destul de mult pe lângă.

FOTO: Ciprian Petcuț

 









Un comentariu

  1. „Nu mă interesează că nu am marcat eu, chiar nu contează cine marchează, importantă este echipa. ”

    Unde declara ca se bucura ca nu a marcat ???
    Hai sa-ti traduc ce a vrut sa zica: interesul sau de a marca este subordonata interesului echipei, altfel spus, daca echipa iese bine, atunci nu mai conteaza daca a marcat sau nu.

    Ce stiti sa speculati si sa scurmati in rahat…utistilor.

    1
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button