UTA Arad

Popa învârte cuțitul în rană: „Sunteți nebuni, ce are Șiria cu UTA?”





Dincolo de scenele halucinante petrecute pe tunelul ce duce la vestiare, cu Ionuț Popa agresându-l verbal pe Laurențiu Roșu și câțiva „oficiali” și jucători timișoreni împiedicând un contact fizic între cei doi, antrenorul lui ACS Poli a mai lansat niște ironii fine la adresa fotbalului arădean și la conferința de presă de după meci.

Printre altele, tehnicianul „alb-violeților” a spus că și-a dorit să cadă cu UTA la baraj, lăsând să se înțeleagă că are parte de un adversar abordabil, căruia vrea să-i dea „trei-patru” joi, dar nici nu s-a ferit să folosească epitete dure la adresa fanilor „roș-albilor”, care – e drept – l-au înjurat fără menajamente. În fine, s-a ajuns și la „ghimpele” primăverii în fotbalul arădean, respectiv „exilul” echipei fanion în județ. „Nu am fost să joc niciodată fotbal la Șiria, nici măcar antrenamente nu am condus acolo. Nu m-aș fi gândit vreodată că o să ajung să joc un Poli – UTA la Șiria. Dacă cineva îmi spunea asta acum un an de exemplu, i-aș fi spus <<Cum la Șiria, sunteți nebuni, ce are Șiria cu UTA?>>. Dar, primarul de acolo (n.a. Valentin Bot), care e prietenul meu, mi-a promis că joi toți locuitorii din comună vor ține cu noi”, a fost declarația stropită cu ironii a lui Ionuț Popa.

Joi, UTA are nevoie de o victorie cu 1-0 sau de una la două goluri diferență dacă vrea să joace în elită, doar că palmaresul arădenilor la Șiria nu e unul foarte bun. Dintre cele 7 meciuri oficiale disputate în acest an pe arena „Otto Greffner”, UTA a câștigat trei (4-0 cu Reșița, 2-1, cu Sepsi și 2-0, cu Olimpia), a remizat două (0-0 cu Luceafărul și 2-2 cu Chindia) și a pierdut două (1-2 cu FC Brașov și FC Balotești).

Un comentariu

  1. A vrut sa fie hazliu si si-a dat cu arama pe fata. Acum nu-l mai ia nicio echipa de liga 1, cine are nevoie de scandalagii?…si si-a pus si tot Aradul si Siria in cap:)) O sa antreneze la Jebel=))

    1
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button