UTA Arad

Manea: „Atât am putut, deși am crezut cu adevărat că putem promova. Cei care au venit și la meciul cu Chindia sunt suporteri adevărați”





După ce s-a accidentat destul de grav în meciul de tristă amintire cu Baloteștiul, Alex Manea a făcut eforturi mari să-și revină până la meciurile de baraj cu ACS Poli Timișoara. Ligamentele colaterale de la genunciul stâng s-au refăcut ca prin minune în zece zile și fundașul a jucat toate cele 180 de minute contra timișorenilor.

Din păcate, la final, a trăit, alături de alți colegi de-ai săi, dezamăgirea ratării promovării pentru al doilea an consecutiv.  „E diferență între Liga 1 și Liga a 2-a. În momentul de față, cei de la Poli sunt mai buni decât noi și au meritat să rămână în Liga 1. Noi atât am putut, deși am crezut cu adevărat că putem întoarce scorul acasă și chiar am sperat. Din păcate, am luat primul gol prea ușor, dintr-un aut, aspect la care am lucrat toată săptămâna, după care am luat rapid și golul doi. Din acel moment, era foarte greu să reintrăm în cărți. E greu să trăiești cu dezamăgirea ratării promovării pentru al doilea sezon consecutiv, încercăm să ne revenim, să ne liniștim  în vacanța ce urmează și vom vedea ce va urma pentru toată lumea. Nu ni s-a comunicat nimic altceva din partea conducerii, nu știm dacă domnul Laurențiu Roșu ne va antrena și la anul, deși, personal, nu aș vedea motive să nu o facă. Am avut destule momente bune cu el pe bancă, consider că însăși prezența la acest baraj nu e un rezultat rău. Dar, nu are rost să vorbesc, atâta timp cât nici eu nu știu dacă voi mai fi dorit la echipă”, a spus utistul, căruia, asemenea altor jucători din acest sezon, îi expiră contractul cu „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc.

La finalul disputei cu „alb-violeții”, Manea a fost printre jucătorii utiști apostrofați de unii suporteri din galerie. Au fost discuții destul de tensionate la gard, principalul reproș al fanilor fiind legat de pierderea locului 2, respectiv cedarea prea ușor și chiar inexplicabil a unor puncte pe teren propriu. În acest sens, s-a pomenit de mai multe de eșecul cu Balotești. „Așa e, unii ne-au făcut în tot felul. Ne-au acuzat de lucruri necurate, defapt s-a văzut că la meciul cu Chindia au fost zece suporteri în galerie. În opinia mea, cei care au venit și la acel meci, să ne susțină necondiționat, sunt suporteri adevărați. Nu cei care ne-au criticat după meci, împreună cu Colin. El spune că e suporter al UTA-ei și a dat în toți jucătorii. Mai bine și-ar vedea de treaba lui, că vine la meciuri și numai ne înjură, atâta știe…” , a refulat Manea.

FOTO: Ciprian Petcuț

Un comentariu

  1. Manea ar trebui sa ne lasi, nu ai tu fata de Liga1. Si sa-l ataci pe Colin care a facut multe pentru UTA iti arata caracterul chiar daca va mai si injurat la nervi. Acum se vad caracterele!

    10
    13
    1. asa e cand faci pact cu diavolul,cea mai urita fuziune care se putea face ,uta-atletico, atletico fiind diavolul.suporteri si-au vandut echipa diavolului Ha ! Ha ! Ha ! in iad cu voisper sa promovati in C ! HA ! HA ! HA !

      12
      9
  2. Adica, daca eu te ajut cu ceva dupa aia te pot baga la m..ta in p….da ori de cate ori vreau?. Si, apropos de Colin, nu zicea el ca asta nu e UTA lui, ca UTA lui e din Arad nu Siria? Nu vreau sa ii tin partea lui Manea, dar are dreptate, suporteri si galerie av doar la meciurile astea, la celelalte si galeria mananca seminte si ea

    16
    7
          1. @ Peluzar> tocmai asta ziceam si eu, la prima infrangere, la un meci fara miza nu vine nimeni. Atunci trebuiau sa fie mai multi suporteri. Ca la victorii vin singuri, la infrangeri se vede omu. Caci pana lla urma UTA e mai mult decat un meci, un gol, o victorie sau o infrangere, e cum zicea Andra, cand aud UTA mi se face „pielea gainii”, UTA e o emotie. Asta trebnuie sa fie UTA, o traire. Ne vedem in noul sezon.

            2
            0
          2. @Peluzar Cei care am fost la meciul cu Targoviste, crezi ca nu eram dezamagiti de meciul cu Balotesti? Chiar si asa, stiam ca urmeaza un baraj si speram ca vom realiza ceva, chiar daca sansele erau evident mai mici.. Faptul ca am crezut in echipa asta pana in ultima secunda, nu cred ca ne face mai fraieri cu nimic decat pe voi care n-ati venit la meci. Am vazut un meci (2-2) frumos, si pana la urma am sustinut UTA!! .. asa suparat cum eram dupa esecul cu Balotesti…

            2
            0
  3. Manea as vrea sa vad unde vei juca din vara. Eu personal La UTA nu vreau sa te mai vad la fel ca si pe Gligor, Miron, Piccioni Copil si alti care se simt. Manea Gligor in tot acest retur zbierati in tot raunchiul la Adili omul era cel mai bun de la UTA ieri Manea te-a umilit mister Henrique in ultimul hal poate ii ceri si un autograf. Il vrei pe Rosu antrenor de ce? iti spun eu din cauza ca puteti face ce vreti cu el acesta nu are sange in instalatie purtandu-se cu voi ca si Roly cu buretelul iar voi rupeti „Moneasa”.

    17
    4
  4. „Adevarul” e ca suporterii (mai ales la UTA) au dreptul sa facă ce vor… Dar s-o facă in tribune, nu fata in fata cu jucătorii! Sa înjure cât vor, dar nu sa-l cheme la gard si sa-l bage unde vrea si cum vrea. Jucătorul ii arată respect cand vine la el, sa discute, da accepte critica sau cearta, iar el înjură ca un … „birjar”, sa nu zic … „suporter”! Păcat! Poate n-ar fi rău sa învățam de la alții, mai evoluați, ca n-o fi galeria UTA cea mai tare din Europa! Forța UTA! Necondiționat!

    15
    4
    1. @CBN tu ai vazut in strainatate ce fac suporterii cu jucatori la UTA noi suntem mici copii (Hamburg ultimul exemplu). La Arad s-a accepta de foarte multe ori lucruri care in alta parte nu ar fi acceptate. NU sunt adeptul acestor manifestari dar acum sa fim realisti uni din ei ar mai trebui scuturati un pic. Avem 2 ani de liga 2 cred ca ciclul unor jucatori la UTA s-a incheiat.

      7
      5
      1. Cand o fi si Arad ca Hamburg poti face asa, dar cand la noi ii platesti odata la trimestru sau semestru si nici atunci toti banii, nu prea poti.

        6
        3
  5. Manea la cermei sau lipova ca liga 2 e bonus cu pedro ti-ai facut poza ?cred ca si acum mai ai ameteli

    11
    4
  6. Cu echipa actuala, nici in 100 de ani nu mai promovam. Trebuie facut schimbari multe la nivel de jucatori pt. ca, sa vazut clar ca nu forta si nici valoare pt. a promova UTA. !!! Editia viitoare a ligi a2a va fi mult mai grea si cred ca, cu actuala formula pt. a ataca iarasi promovarea, sansele sunt foarte mici, avand in vedere ca multe din echipele de liga2a au inceput deja sa se intareasca cu jucatori buni, asa ca, MESZARE, NU MAI TRANSFERA JUCATORI EXPIRATI , SI ADU LA UTA. JUCATORI BUNI SI SERIOSI CARE V-OR INTRADEVAR SA FACA PERFORMANTE SI UTA SA PROMOVEZE CA; M-AM SATURAT DE ATATIA ANI DE ZILE CU PROMISIUNI !!!

    7
    3
    1. Adili a fost un transfer foarte reusit. Sper ca sa se mentina acest trend in transferurile din vara, altfel, iarasi ne vom amagi. Defapt oricum relata domnul Meszar ca doresc sa promoveze doar cand va fi si stadionul finalizat.

      9
      3
  7. Acuma ce mai vrem, ca eu nu inteleg : jucatori aradeni sau jucatori buni? Ambele nu prea merg impreuna in afara de 2-3, dar totusi ne trebuie 11. Miron e portar foarte bun, a facut greseli mari la baraj, dar eu l-as tine impreuna cu Petre, Stratila, Curtuius, Adili si Stahl. Restul se poate schimba

    10
    8
  8. UTCM, ti-ai spus o parere cu acesti jucatori si pe care ti-o impartasesc in totalitate, iar restul, foarte corect spus, sa ii schimbe neaparat si sa aduca altii mai buni !!! Ca o fi jucatori din jud. ARAD sau din alte judete, nu conteaza, sa fie jucatori care au capacitatea sa duca la bun sfarsit UTA. la PROMOVARE fara emotii asa cum sa intamplat cu clubul Juventus care a promovat fara probleme la pas !!!

    2
    1
  9. Asa au vazut ei la liverpool ca se incurajeaza favoritii dupa un esec…are dreptate Manea, cu targoviste au absentat ultrasii vietii..si mai zic ei de altii ca sunt suporteri de rezultat!

    16
    3
  10. CICO, sa sti ca ai pus punctul pe i , in ceea ce priveste acei jucatori care nu mai ar trebui sa se gaseasca pe lista in editia urmatoare de campionat, la UTA. si aici as mai puncta si pe CHINDRIS .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button