Alte sporturi

Titlul la dublu la Activ Trophy le-a revenit brazilienilor Bernardi – Sakamoto





Turneul arădean de tenis de câmp Activ Trophy  a ajuns în faza semifinalelor la simplu. Azi de la ora 11, favoritul numărul 7, Petru Luncanu îl înfruntă pe francezul Samuel Bensoussan. În cealaltă semifinală se vor duela italianul Alessandro Petrone cu Nicolae Frunză, cap de serie numărul 4.

În schimb, competiţia la dublu s-a încheiat, ieri, cu victoria cuplului Pedro Bernardi – Pedro Sakamoto (Brazilia), învingător în trei seturi (6-1, 6-7, 12-10) în faţa românilor Ionuţ Apostol şi Nicolae Frunză. De menţionat că perechea câştigătoare a fost cap de serie numărul 3, învinşii find principalii favoriţi ai competiţiei.

Copil e în semifinale la Nottingham!

În altă ordine de idei, vă informăm că Marius Copil (26 de ani, 91 ATP) a obținut calificarea în semifinalele turneului challenger de la Nottingham, care se joacă pe iarbă. În sferturi, Copil l-a învins pe americanul Bjorn Fratangelo (23 de ani, 143 ATP), scor 7-6, 6-4, după un meci care a durat o oră și 29 de minute. Pentru prezența în semifinale, românul și-a asigurat 6370 de euro și 45 de puncte ATP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button