Fotbal juniori

„Alb-negrii” merg la Buftea, „roș-negrii” rămân să joace pentru locul 3: Universitatea Cluj – Unirea Sântana 4-1





Împotriva Unirii Sântana, Universitatea Cluj U19 a luat punctele ce o califică la turneul final rezervat celor mai bune echipe judeţene de juniori din ţară.

De la ora 16, pe terenul central al Parcului Sportiv „Iuliu Haţieganu”, „alb-negrii” au avut doar 25 de minute probleme cu teamul lui Vasi și Puia, care la 0-0 a avut o ocazie mare, prin Stanciu și a reușit să egaleze reușita lui Hordouan, prin Bud. Căpitanul „uniriștilor” a transformat un penalty obținut de Balaban, dar Dan Laurenţiu și Pintea au dus scorul la 3-1 până la pauză. Cobârzan a rotunjt tabela și a declanșat „fiesta” în tabăra clujenilor, de departe cei mai buni la acest turneu semifinal, cu maxim de puncte și un golaveraj de 29-2! „Singurul moment mai greu a fost că am jucat patru meciuri în patru zile şi, după o zi pe drum, jucăm iar două meciuri în două zile. În rest, ca nivel de competiţie, Universitatea Cluj trebuia să joace în alt campionat, nu aici, dar aici jucăm, aşa că vrem să câştigăm şi să arătăm că nu aici ne e locul. Ne-am propus să ajungem la turneul final, acolo unde meciurile au o altă încărcătură, dar am încredere pentru că am experienţa acelor jocuri şi cred că copiii se vor ridica la nivelul competiţiei, pe care vrem să o câştigăm”, a declarat antrenorul clujenilor, Călin Sălăgean, pentru cjsport.ro.

De partea cealaltă, Sântanei îi rămâne șansa locul 3, dar pentru asta trebuie să câștige în fața celor de la Victoria Carei. „Această grupă a Clujului a luat locul 3 pe țară sezonul trecut la Elite. Face antrenamente zilnice, au jucători atent selectați, a meritat fără doar și poate să câștige acest turneu semifinal. Cu toate astea, le-am pus și noi ceva probleme azi, păcat că am ratat ocazii importante, iar ultimele goluri au fost de portar. Dar, nu suntem supărați pe Matiș, se mai întâmplă, avem în continuare încredere în el. Nu ne rămâne decât să luptăm pentru un loc de palmares la acest turneu, mâine, împotriva Careului”, a precizat Cătălin Puia, managerul general al clubului din Sântana.

Matiș – Toader, Rădac, Vârciu, Politic – Balaban, Josan (Vesa), Diaconu (Andriese), Marc – Stanciu, Bud (Neag) a fost echipa aliniată de Unirea Sântana contra clujenilor.

FOTO: cjsport.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button