Stranieri aradeni

Un fotbalist arădean ar putea juca cu Sepsi în Liga 1! Mâine are șansa să se afirme cu CFR-ul lui Dan Petrescu





După Issa Thiaw, nou promovata din județul Covasna ar putea conta pe un alt fotbalist care a îmbrăcat tricoul Șoimilor Pîncota în stagiunea 2015-2016. George Pirtea a ajuns în această seară la Sfântu Gheorghe și va fi testat pentru câteva zile de tehnicianul lui Sepsi, Valentin Suciu. Mijlocașul de bandă este variantă de junior Liga 1 și are șansa să se remarce chiar mâine seară, când formația din Secuime joacă un meci amical cu CFR-ul lui Dan Petrescu. Covăsnenii și clujenii dau piept pe stadionul Forex, din Braşov, începând cu ora 18.

În prima parte a stagiunii trecute, Pirtea a evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu, iar în campania de primăvară, la Național Sebiș, în Liga 3-a. Până astăzi, Sepsi, formația ce a câștigat lupta pentru promovarea directă în Liga 1 cu UTA, a bifat cinci transferuri: fundașii Cristian Oros și Constantin Grecu, mijlocașul Patrick Petre și atacanții Victor Astafei și Claudiu Herea. Ex. pîncotanul Issa va continua și el să evolueze pentru gruparea prezidată de Laszlo Dioszegi și va reveni din vacanța din Senegal mâine.

În perioada 26 iunie – 4 iulie, Sepsi OSK va efectua un stagiu de pregătire la Bükfürdő (Ungaria), unde echipa va susţine trei meciuri de pregătire. Adversare vor fi Gyirmót (Ungaria) pe 28 iunie, Maribor (Slovenia) pe 1 iulie şi Dinamo Zagreb (Croaţia) pe 4 iulie.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button