UTA Arad

Clubul UTA reacționează după descinderea DGA la sediul său: ”Sperăm într-o urgentare a anchetei, iar concluziile să ne exonereze de orice implicare”





21 iunie, ziua cea mai lungă din an, a coincis cu un adevărat maraton al adrenalinei și întrebărilor fără răspuns pentru clubul UTA și susținătorii său. Totul a început dis de dimineață cu ridicarea lui Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne”, de lucrători ai Direcției Generale Anticorupției și transportarea de urgență a acestuia la audieri la București. Mandat a fost emis și pe numele lui Florian Voinea, președintele din acte al Campioanei Provinciei, dar procurorii au stabilit ca acesta să se prezinte la audieri, în Capitală, doar vineri.

Informațiile sportarad.ro, cu privire la o posibilă împlicare a „roș-albilor” în disputa dintre Foresta și Sepsi, au fost confirmate în această seară de conducerea clubului arădean, ce a emis următorul comunicat de presă:

”În această dimineaţă clubul nostru a fost vizat de o anchetă a DGA cu privire la o presupusă implicare a noastră în meciul dintre ACS Foresta Suceava şi ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din cadrul campionatului recent încheiat.

Cu deschiderea firească a unui club care are la bază onestitate și fair play, ne-am pus la dispoziţia organelor de anchetă atât din punct de vedere al declaraţiilor cât şi al documentelor. Sperăm într-o urgentare a anchetei, iar concluziile să exonereze clubul nostru de orice implicare în eventuale jocuri de culise care vizează această partidă. Menționăm că nu s-a luat nici o măsură împotriva vreunei persoane din club.

Dorim să-i asigurăm pe suporterii noştri că ne-am apărat întotdeauna şansele doar pe teren şi ne exprimăm speranţa că şi adversarii noştri au făcut la fel.

În aceste momente suntem preocupaţi exclusiv de pregătirea noului sezon.

Nu dăm niciodată înapoi!”

Într-adevăr, cum spune și comunicatul, nu s-a luat nicio măsură împotriva vreunei persoane din club și asta pentru că directorul general, Codru Grădinariu, a fost lăsat să plece de procurori după audieri. El nu are asupra sa telefonul mobil și va reveni la Arad mâine dimineață. Probabil, tot mâine, vom afla și alte detalii despre această speță încă destul de tulbure, într-o perioadă în care șefii UTA-ei ar trebui să se ocupe de numirea unui nou antrenor și de întărirea lotului în vederea unui nou sezon de Liga 2-a.









Un comentariu

  1. Ce sa inteleg ca toata treaba e din cauza „b*****”…pe niste vorbe aruncate in vant …????Singura echipa care nu e „corecta” la noi in tara e UTA 🙂 …

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button