Fotbal judetean

Lipova rămâne în priză chiar dacă promovarea în Liga 3-a e – practic – decisă: „Vacanța va fi scurtă, nu putem pierde din forma fizică”





Campioana fotbalului județean termină sâmbătă un sezon extrem de solicitant, dar perfect din punct de vedere al rezultatelor. Șoimii Lipova a pornit la drum în stagiunea 2016-2017 la începutul lunii iulie, iar după returul barajului de promovare cu Diosigul va bifa cel de-al 39-lea meci oficial al anului.

După scorul din tur, 6-1, în favoarea  băieților lui Flavius Sabău, partida de sâmbătă, de la Zăbrani, ar trebui să fie o simplă formalitate. Totuși, „alb-albaștrii” rămân conectați, au făcut deja două antrenamente în această săptămână, azi e liber, iar joi și vineri, Vasinc et. comp. vor ajunge din nou pe terenul din Sâmbăteni pentru ultimele ședințe de pregătirea ale sezonului. „Nu s-a umblat aproape deloc la ciclul săptămânal, fiindcă tratăm la modul cel mai serios și meciul de sâmbătă. Pe felia mea, ca să spun așa, i-am recomandat lui Flavius să ținem ștacheta cât mai sus, căci vacanța va fi scurtă și nu putem pierde din forma fizică. Sigur, nu se pune problema de acumulări în această perioadă după un sezon atât de lung și solicitant, iar afară mai sunt și peste 30 de grade Celsius, dar vrem să rămânem la un anumit nivel fizic, în așa fel încât, în cele două săptămâni de vacanță, să nu se piardă prea mult din capacitatea de efort a jucătorilor noștri. Trebuie ținut cont de faptul că unele echipe de Liga 3-a se reunesc deja săptămâna viitoare, sau peste două, când noi suntem încă în vacanță, trebuie să ne calculăm și noi bine pașii. Trebuie văzut și dacă are rost să facem un cantonament în această vară, eventual dacă se găsește o locație la altitudini joase, dar lucrurile acestea le mai discutăm cu conducerea clubului”, ne-a mărturisit Bogdan Hetco, preparatorul fizic al Lipovei.

„Șoimii” nu au jucători accidentați pentru actul secund al barajului cu Diosigul, dar e de așteptat să fie câteva schimbări în „unsprezecele” ce a defilat în comuna bihoreană.









Un comentariu

  1. Domnule Tamsa sambata sunteti invitatu meu la meci…vreau sa ne bucuram impreuna de promovarea Lipovei..va rog frumos sa confirmati prezenta…

    0
    0
  2. Bogdane iti doresc bafta in continuare..esti un profesionist 100% si un baiat de caracter 100%iti doresc tot binele din lume…cu multa stima si respect prietenul tau shoby

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button