UTA Arad

UTA, bănuită că ar fi ținut în viață Foresta până la meciul cu Sepsi! DGA a început audierile în acest caz





Sepsi Sfântu Gheorghe se pregătește de Liga 1, însă prin luna mai, când lupta cu UTA pentru locul 2 nu era tranșată, șefii grupării covăsnene ar fi sesizat autoritățile asupra unui aspect. Mai precis, gruparea din Secuime i-a bănuit pe arădeni că ar fi ținut-o în viață pe Foresta, în așa fel încât meciul direct dintre suceveni și Sepsi să se joace pe teren și, eventual, moldovenii să producă surpriza. „Mergem la Suceava cu gândul de a câştiga şi de a dobândi un avans bun. Ştim că Foresta Suceava s-a pregătit extraordinar de bine, de exemplu faţă de săptămâna trecută, când nu a făcut niciun antrenament şi s-au dus la Afumaţi în ultima zi. Acum a dat Dumnezeu că băieţii din Suceava au intrat în antrenament începând de astăzi. Sunt nişte zvonuri, dar zvonuri adevărate, la Suceava au apărut banii de undeva că au reuşit să intre în cantonament. Nu e nicio problemă, noi toate meciurile le jucăm pe teren şi încercăm să venim cu valoarea”, declara Laszlo Dioszegi, patronul clubului covăsnean pe 19 mai, pentru Observatorul de Covasna.

De aici înțelegem că descinderea din această dimineață, de la sediul clubului de pe Calea Victoriei, a lucrătorilor DGA, însoțiți de mascați, ar fi avut legătură cu această speță. Deocamdată, la întrebări au fost luați Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne” și Florian Voinea, președintele din acte al Campioanei Provinciei. E greu de spus, dacă organele legii au găsit dovezi care să sprijine bănuielile celor de la Sepsi, care, din câte am aflat, se leagă și de deplasarea Forestei la Afumați, cu o etapă înaintea meciului direct, de la Suceava.

Contactat, aseară, de liga2.ro, preşedintele clubului Sepsi a negat implicarea în acest caz. „Nu cred aşa ceva. Nici nu se discută, e o prostie. Nu suntem genul de oameni care să ne plângem. Noi ne facem treaba noastră şi nu ne interesează celelalte echipe. Cel puţin, eu nu ştiu despre ce e vorba, şi, sincer vă spun, fără mine nu cred că cineva poate să facă chestii dintr-astea. De la noi nu s-a pornit, 1000 la sută vă garantez. Nu suntem genul care să mergem şi să arătăm cu degetul către alţi. Noi am promovat, suntem fericiţi şi nu ne interesează ce au făcut alţii”, a spus Laszlo Dioszegi.

Se știe că pe la începutul lunii mai, cei de la Foresta au declarat public că vor arunca prosopul, nemaiavând surse de finanțare.

Un comentariu

  1. Nu are logică, nu cred asa ceva ! Daca as fi director general as da in judecata pe cel care acuză , si as vb si cu cei dela Foresta sa-l actioneze in judecata ,sa vezi atunci regrete ! Eu stiu ca FRF a ajutat Foresta nicidecum clubul UTA . Gradinarule scoate banii depe unguri si lasa-i in izmene .

    0
    0
  2. Noi , anchetati ca ne rugam de aia sa nu se retraga . Altii in liga I cu 90% din meciuri cumparate si tot ei fac plangeri si sesizari . Si atunci te miri ca in mizeria asta de fotbal nu se baga nimeni mai serios

    0
    0
  3. „Da, este adevărat, facem deplasarea la Afumaţi. Nu am fi reuşit lucrul ăsta dacă nu ne venea Federaţia Română în ajutor. Ei au decis să ne ajute cu cazarea şi masa la centrul de la Mogoşoaia, astfel că noi ne-am ocupat doar de transportul până la Bucureşti. În momentul de faţă, clubul nu dispune de niciun fel de lichidităţi care să poată asigura o deplasare până la Bucureşti. Ajutorul este contra-cost. Problema e că noi nu aveam banii acum şi în momentul în care vom avea suma disponibilă, vom achita către federaţie costurile pentru deplasarea de la acest meci cu Afumaţi”, a spus, pentru Liga2.ro, preşedintele Forestei, Andrei Ciutac.

    Cu declarația asta ce facem ?

    0
    0
  4. Si Dragan a fost luat ??? Poate e vorba de alte meciuri….??? ( cel cu Balotesti tot din mai??) cine stie asteptam declarati oficiale

    0
    0
  5. Nu mai de asta nu ii trebuia UTA.-ei , belea pe cap !!! A ajutat , vezi doamne pe Foresta cu bani !!! Pai atuncea Chiajna cu Voluntari, ce a mai fost !!! Presupuneri, constatari si iar presupuneri !!! Aproape toate echipele din liga2a, au deja antrenor si fac transferuri ,iar UTA. deocamdata sta pe loc si nu mica nimic !!!

    0
    0
  6. Nasoala rau de tot !!! Acum fara glume chiar ca ii groasa rau !!! Cand vor gasi aia de la DNA cum a gestionat mister Meszar banii primiti in dar de la primarie va fi durere mare !!! Pacat ca tot UTA sufera din aceste cauze !!!

    0
    0
  7. Nu moare UTA asa usor Sunt sigur ca se va gasi o noua conducere Daca va fi cazul Poate ca e bine sa se sparga odata buba Prea erau evvidente unele lucruri Nu vreau sa acuz pe nimeni Nu imi sta in fire sa vorbesc fara dovezi Meciul cu Balotesti nu imi iese din cap Nu spun mai mult Cred ca ar fi momentul unei restari la UTA o alta directie o alta abordare spre performanta Iesirea din anonimat mediocritate Aceasta echipa sa nu mai fie doar de export ci o echipa care atrage valori Este un fel de moment zero

    0
    0
  8. Bai fratilor chiar nu sunteti normali? Ne lasati si pe noi sa ne bucuram de echipa asta, sa stam fara griji? Daca ii cineva vinovat sa plateasca..

    0
    0
  9. Se pare ca este adevarat , se aude ca un jucator de la uta i-a denuntat la DNA….prostii sa mearga la puscarie ! V-ati batut joc de mii de suporteri ….

    0
    0
    1. Baiul mare ar fi sa nu ne bage DNA pe gat tot felul de minuni sa nu fim nevoiti sa incepem iar de la zero !!! Aici o mare raspundere o are si SCU pentru ca trebuia sa stie cu cine se asociaza !!! Noua UTA trebuia sa functioneze pe principii corecte, morale si actiuni legale nu pe promisiunile lui falca de a salva clubul in caz de ” probleme” !!! Pentru ca nimeni nu-i etern intr-o functie si adevarul iese la iveala oricum . Posibil un jucator inlaturat abuziv sa fi sesizat DNA. Aici meszar a dovedit lipsa totala de diplomatie mai ales daca a sesizat caracterul indoielnic al jucatorului in cauza. Eu banuiesc cine dar nu ma hazardez sa-i pronunt numele. Oricum urmeaza zile grele la UTA !!! Asa cum spui DASCALUL ” V-ati batut joc de mii de suporteri „. Eu adaug doar atat : Dumnezeu sa va judece ipocritilor !!!!Ne plimbati ca pe prosti pe diferite stadioane cand voi foarte bine stiti ce faceti !!!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button