Cluburi polivalente

Ultima etapă națională la tir sportiv, încheiată cu 16 medalii pentru trăgătorii CSM-ului





Reprezentanţii secţiei de tir a CSM Arad au fost prezenţi la ultima etapă, cea cu numărul șase, din cadrul Campionatului Naţional de glonţ.

Performerii delegaţiei arădene au fost Casian Codrean (antrenor Gheorghe Pop), care a obţinut patru locuri 1 şi junioara III, Iulia Bagi (antrenoare Monica Toth), cu trei medalii de aur, toate cu recorduri personale şi un loc 2.  La aceeaşi categorie, juniori III, dar la masculin, Luca Joldea (antrenor Gheorghe Pop), a țintit pentru un loc 1, cu record personal şi un loc 3.

La junioare, Andrada Gheocel (antrenor Gheorghe Pop), a obţinut două locuri 1, cu un record personal şi două locuri 4, iar Daria Haristiade (antrenor Mircea Budurişan) a concurat doar la aer comprimat, clasându-se pe locul 7.  La juniori I, Alex Pîrvulescu (antrenor Gheorghe Pop) a făcut şi el un concurs bun, obţinând două locuri 2 şi un loc 3. În fine, la seniori, Gheorghe Pop s-a clasat pe locul 2, iar Ion Joldea a terminat pe 5.

Altfel, Casian Codrean, însoţit de antrenorul Gheorghe Pop a plecat în Germania, pentru „mondialele” de juniori, programate în perioada 22-30 iunie. Arădeanul va trage în probele de pistol aer comprimat şi pistol liber.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button