Cluburi polivalente

18 medalii naționale pentru halterele AMEFA-ei





Ca și anul trecut, în ultima decadă a lunii iunie, Botoșaniul a strâns „crema” halterelor din toață țara, la nivel de juniori III (copii 9-12 ani) și cadeți (13-15 ani). Clubul AMEFA Arad a fost excelent reprezentat, întorcându-se acasă cu nu mai puțin de 18 medalii, dintre care 6 de aur.

Principalii performeri ai antrenorilor Gheorghe Biriș și Constantin Burgoci au fost Dorina Tofan (foto, categ. 36) și Tiberiu Donose (categ 45 de kg), ambii cu câte trei locuri 1 la nivelul juniorilor III. Tot la juniori a luat trei medalii de bronz Valentina Burgoci (categ.32 kg), în timp rezultatele cadeților au fost următoarele: Paul Bocşa (94 kg) – trei locuri 2, Darius Enea (45 kg) – trei locuri 3 și Sebastian Hîncu (56 kg) – trei locuri 3.

Apropo de secția de haltere a AMAFE-ei cu rezultate excelente an de an, Primăria Arad a considerat că merită subfinanțată în acest an. Cel puțin după prima sesiune de proiecte, autoritățile locale le-au alocat halterofirilor și antrenorilor lor 45 de mii de lei, față de 80 de mii în anul 2016.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button