UTA Arad

A ieșit Moldovan din „cărți”? Negocierile pentru noul antrenor al UTA-ei ar trebui finalizate cel târziu miercuri





„Bătrâna Doamnă” gândește, cântărește și taie o dată când vine vorba despre numele viitorului tehnician al echipei. Venirea lui Viorel Moldovan nu mai e sigură, ba chiar avem informații că tratativele sunt calde în alte părți. Fostul atacant al naționalei este o variantă destul de scumpă și s-ar putea să nu fie tocmai profilul de tehnician căutat de „oficialii” UTA-ei.

Aceștia din urmă au dat și alte telefoane, fiind refuzați – printre altele – ca și în toamna anului trecut, înainte de numirea lui Roșu, de Liviu Ciobotariu. Fostul fundaș al lui Dinamo ar dori să ia din nou drumul Țărilor Arabe, așa că utiștii au mai vorbit și cu un alt fost dinamovist. Nu o să-i dăm numele, fiindcă am putea strica totul, cert este că sunt sunt zile calde pentru numirea noului principal al „roș-albilor”. Adrian Falub are o cotă bună ca și profesionist, dar nu e agreat de marea parte a suporterilor, fiindcă a fost la UTA într-o perioadă considerată tulbure de arădeni. Apoi, Mihai Teja s-ar părea să aibă șanse mai mari să preia Campioana Provinciei, decât Leo Grozavu, sau Gigi Mulțescu, antrenori de prima mână rămași fără angajament până în acest moment.

Cert este că mâine sau cel târziu miercuri ar trebui să știm cu cine va porni la drum echipa fanion a Aradului în noua stagiune de Liga 2-a, una de la care se așteaptă mult râvnita promovare în elită. Pe lângă chestiunea legată de antrenor se poartă discuții și pentru aducerea câtorva fotbaliști. După despărțirea de Poli Iași, fundașul central, Mădălin Ciucă, ar putea fi o variantă pentru utiști, care – însă – mai au și alte nume grele pe lista de achiziții.









Un comentariu

    1. Pierzi din start pariul , e total lipsit de logica, doar nu crezi că lasă liga întâi, condiții incomparabile, câștigătoarea cupei, să vina în liga a doua să se antreneze la Horia ori bătania..

      0
      0
  1. Și totuși de ce nu Todea, mai ales că e cursant la licenta pro? Dar puteți să aduceți și pe muorinho sau ancelotti, daca nu aduceți jucători pt obiectiv de promovare, ne furam caciula singuri! Ori va faceți că nu înțelegeți că lotul e foarte slab valoric, ori va convine situația! Rămân la părerea că nu S-A vrut promovare, altfel nu se renunta la Rus, Hlistei, Man, și chiar Andor in plină campanie pt ,,promovare,, jucători cu care promovai de pe locul 1!! Cu Copil și Chindris la mijloc vreți voi să promovați? Pt ăștia și divizia c e pălărie mare!

    0
    0
        1. Bravo,nu e bun falub ca nu e agreat de suporteri!!! Pai daca a fost in vremuri tulburi nu e de bine ? ala a promovat 4 echipe si nu e bun pt noi ca nu ne place noua!!! Noi ratam promovarea 2 ani la rind din cauza antrenorilor (am avut cel mai bun lot) si vrem tot non valori!!!! Fotbalul nu e pe placere e pe valoare!!!! Daca facem aceleasi greseli ca anul trecut iar o sa plingem la sfirsit

          0
          0
  2. Bine ca l-am gonit pe Rosu sa aducem pe Falu$ sau Roly iarasi :)) Inainte de al da afara pe Rosu de ce nu au cautat antrenor? A asa a facut CFR Cluj ,l-a „zburat ” pe Miriuta cand au fost siguri ca vine Petrescu.La noi se vede lipsa de profesionalism,facem toate dupa „ureche”precum canta si tiganii :)) Mai bine il readucem pe Rosu decat petarde vechi care au sabotat echipa ( 1X2) !! Jucatori cand transferam? altii transfera la greu,noi o sa ajungem sa luam toate ciurucurile !!!

    0
    0
  3. Nu avem nevoie de mercenari!Nici ca staff nici ca jucatori!E bine si suficient ce avem!
    Stupar cu Todea.Vrem doar aradeni devotati!Culmea ca acestia nu ne tradeaza!
    Sa pastram doar pe Stratila si Adilii!
    Miron,ne-a ingropat!Mai bine cu un junior!Manea a fost prea nervos,nu avea cum sa-l tina pe Enrique,s-a incalzit 90 minute sub presiunile publicului dupa care si-a batut joc de el!

    0
    0
  4. Din păcate, la acest moment clubul nu este în postura de a alege, ci de a fi ales de către viitorul său antrenor. Pentru că nu are prea mult de oferit nici pentru un tehnician mai tânăr, cu atât mai puțin pentru unul mai experimentat. Numele vehiculate până acum, parcă prea multe și prea diferite, arată că nu prea există nici vreo strategie pentru următorul an. Iar dacă s-a ajuns să se vorbească despre Mihai Teja, chiar e de rău… Decât Teja, parcă ar fi mai bun și Brindescu, dacă tot nu se găsește cineva care să facă din lotul actual o echipă capabilă să promoveze direct.

    0
    0
  5. cu siguranta numele noului antrenor nu o sa il stim pana sambata din cate se stie Rosu are contract pana in 30 iunie. Sunt o sumedenie de nume oricum pana la desemnarea antrenorului nu atrebui sa ne hazardam, la fel a fost si cu momentul Rosu o droaie de nume si antrenor surpriza. Ca utist am si eu cateva nume care nu ias vrea la UTA

    1 Falub. Vad ca sunt multi sustin ca a avut rezultate ca are 4 promovari dar cand a promovat echipele pe care le antrena aveau un lot nu bun ci foarte bun pentru liga 2 si avea drumul liber spre promovare prin ajutor extern iar apoi ajuns in elita dupa 10 etape era inlocuit din lipsa de rezultate cu toate ca avea un lot foarte bun ( U Cluj cel mai bun exemplu cu alde Walter in spate sau Alba Iulia cu unu Ioan Marginean)

    2 Grozavu nu cred ca avem nevoie de luptatori UFC la UTA. Nu cred ca prin bataie si limbajul deocheat al acestuia UTA va fi o super echipa ( am stat aproape de el cand UTA a jucat cu Gazul injura jucatori mai rau ca un birjar)

    3 Multescu un antrenor care incepe ca vantul si se ineaca la mal.

    Ca idee as vrea si eu un tandem Botis Todea insa din pacate in liga 2 este obligatoriu unu cu licenta sau la cursurile PRO.

    0
    0
    1. Esti intr-o gravă eroare vizavi de falub!! Nu a lucrat niciodata cu walter sau cu Mărginean!!! Si apoi e normal sa ai lot bun,si noi am avut si nu am promovat!!!! Iar daca promovează si nu e de liga 1 sa nu il țină!!!! Ca noi azi suntem inca la matineu si ne chinuim sa promovam!!!! Daca ăla poate sa ne ducă acolo de ce sa nu il folosim!!!

      0
      0
  6. Dorinel Munteanu…e serios..are rezultate si nu are pretentii……este la liga 3….de ce nu se incearca?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button