UTA Arad

Curtuiuș e dat la Luceafărul Oradea, Andor a ales Mioveniul





Doi dintre jucătorii care au îmbrăcat tricoul „roș-alb” în stagiunea trecută par să-și fi ales viitoarea destinație. Dacă în cazul lui Cristian Andor era de așteptat, având în vedere că el s-a despărțit de UTA cu o lună înainte de finele campionatului, despărțirea de Marius Curtuiuș ar putea fi dureroasă.

Andor a ales Mioveniul și s-a prezentat deja la reunirea sunată de Florin Marin, în timp ce Curtuiuș e dat în lotul celor de la Luceafărul Oradea. Șefii grupării de pe malul Crișului Repede susțin că atacantul de 27 de ani și-a dat acordul pentru a lucra cu Cornel Țălnar și-l așteaptă la antrenamente până la finalul săptămânii, sau chiar lunea viitoare când trupa „roș-albastră” pleacă în cantonament în Austria. Marcator a 11 goluri, dar și autor a zece pase decisive, „vârful” nu mai avea contract cu „Bătrâna Doamnă” începând cu 1 iulie, iar orădenii par să se fi mișcat mai bine decât conducerea utistă, ocupată – deocamdată – cu găsirea unui nou antrenor.

Ceilalți jucători din lotul lui Laurențiu Roșu care nu mai sunt legați prin contract de UTA de la 1 iulie sunt fundașii Alex Manea și Alin Gligor, dar și tânărul mijlocaș ofensiv, Cristi Costin.

Un comentariu

  1. Unii pleacă în cantonament , alții s-au reunit , iar noi nu avem nici măcar antrenor
    Eu zic să-l sunam pe Felix poate ne găsește unul în stratosfera.

    0
    0
  2. Asta e antenor nu ,, jucatori nu …. buget nu ..bani nu !!!!! Uta nu are buget fratilor !!! Banii s-au papat si nu mai sunt !!!! Pana nu vine tata falkone de la buchale nu avem bani !!! Sponsori nu stapin nu… Uta este a nimenui !!! Ce credeti pe cei de la atletico ii doare undeva !!!!!??Cand vine bossul atuncea se va schimba totul !!! cu totii la ciolan se va calcula banii pentru ratarea noului sezon !!!! Un buget frumusel din banii aradenilor pentru non performanta echipei si conducerii !!!!! Si asa cum am zis …La anul si LA MULTI ANI !!!!

    0
    0
  3. E ceva normal ce se intimpla la UTA , doua sezoane ratate ,echipa a fost foarte instabilă in ce priv. rezultatele , normal ca jucatorii pleacă .Curtuius nu e o problema ca pleaca e un jucator f. bun dar la alte echipe ,la Arad nu prea a rupt gura tirgului ,Andor la fel e bun pt. alte echipe la Arad a avut un comportament ciudat desi il stiu pe Andor un jucator profesionist si talentat ,Petre poate pleaca si el ,Adili la fel , totusi ramin greii: Copil ,Burlă ,Chindris,Gligor ,marele portar Miron …p. mea cu astia intram direct in L1. Aici nu mai este falca de vina oameni buni ,ala a dat bani echipei. Daca nu sint in stare sa aduca un antrenor ce sa asteptam dela transferuri …SEZON COMPROMIS pt. UTA Conducere zero ! Echipa trebuia sa fie reunită ,e un pic tarziu ,parca am mai vazut filmul ăsta cu final tragic .

    0
    0
  4. lasati-o incolo de treaba dintre toate echipele de B UTA a luat cel mai tarziu vacanta cum naiba e sa te reunesti la fel ca celelalte voi lucrati fara intrerupere nu aveti concediu pe bune sumteti ireali. In afara sa scrieti tampenii mai stiti altceva. HALAL !!!!!

    0
    0
    1. Cico ,iar vb. gura fara tine …din pct-ul tau de vedere e bine tot ! Hai sa-ti spun un lucru inca nu se stie lotul cu care se va incepe campionatul deci nu exista transferuri ci doar plecari , se intimpla exact ca si in iarnă uta sa fie refuzata de mai toata lumea ,dar tu sustii ca e ok, nu se stie ziua reunirii ,inca nu avem antrenor deci e ok NU ? Cornel Tîlnar era bun antrenor pt. UTA , pacat ca nu era in plan …

      0
      0
      1. de unde stii tu ca nu avem lot de unde stii tu ca nu exista intelegeri cu jucatori cu antrenori. Pana in data de 30 iunie UTA are antrenor normal nu prea ai voie sa anunti antrenor nou sunt niste regulamente niste contracte semnate, dar ce ne intereseaza astea noi dam in toata lumea. Sa iti dau un exemplu de ce cei de la Luceafarul nu ies pe piata sa zica ca au semnat cu Curtuius tot din cauza asta ei il asteapta la ei. Sunt aproape sigur ca Curtuius nu va pleca de la UTA. Ce plecari au fost anuntate esti sigur ca tot ce se scrie e real.

        0
        0
        1. in ultimele 6 luni de contract, un jucator poate semna cu ce club vrea dar nu poate sa mearga acolo pana nu este gata contractul vechi doar daca are acordul scris al clubului vechi … deci, abia sambata, in 1 iulie pot merge altundeva cei cu contracte pana la 30 iunie, dar de semnat puteau semna inca din luna ianuarie pentru un nou club, contracte valabile incepand cu 1 iulie 2017

          0
          0
  5. Nimic tragic până acum, probabil va fi adus un atacant mai bun in locul lui Curtuiuș, altfel nu ar fi fost lăsat să plece. Oricum, n-are rost să vorbim despre jucători până nu avem antrenor.

    0
    0
  6. Il respect pe Gligor dar nu e de liga 2. Manea e sub Gligor deci nici o pierdere. sa vina doi fundasi si un mijlocas ofensiv pentru ca in atac nu am avut probleme. Mai e piccioni + Stahl e cel mai in forma si cel mai tehnic de departe.

    0
    0
  7. Daca un jucator ca si curtuius lasa uta pt luceafarul nu sunt semne bune! Sau oradea are obiectiv mai indraznet, ca salarm mai bun ca la arad ma indoiesc ca primeste acolo

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button