Fotbal judetean

Șimandul se apucă de treabă cu Marius Ciubăncan la timonă pentru: „Un fotbal frumos și eficient”





După despărțirea de Jany și Ioan Ruska, Șimandul a rămas pe mâna profesorului Dani Mărcuș și a lui Cristi Țigan, care – însă – din această vară îi pasează „ștafeta” lui Marius Ciubăncan. Fostul mijlocaș al UTA-ei va conduce chiar astăzi primul antrenament în calitate de antrenor al „șoimilor”, după care își va lua un scurt concediu. „Eu zic că fac un pas înainte în cariera mea de tehnician, la o echipă ce a avut rezultate bune sezonul trecut și cu care îmi propun și eu o clasare printre primele 6-7 echipe ale campionatului. În plus, mi-aș dor să jucăm un fotbal frumos și eficient și să propunem, dacă se poate, măcar trei-patru juniori pentru ligile superioare. Începem pregătirea în această seară, vom face câte două antrenamente pe săptămână, plus câteva jocuri de verificare. Scopul este să ajungem la un nivel cât mai bun pentru prima etapă a noului sezon, de pe 19 august. Deocamdată, voi fi plecat o săptămână în perioada imediat următoare, Dani Mărcuș, căruia chiar vreau să-i mulțumesc că s-a gândit la mine, va fi cel care se va ocupa de antrenamente”, ne-a mărturisit Ciubăncan.

Acesta încearcă să-l convingă pe Vasilică Georgiu să-l însoțească și la Șimand în stagiunea următoare, cei doi făcând parte și din corpul de antrenori ai Academiei Ladislau Brosovzky. „Mi-a spus că ar dori să se lase, dar poate mai face un mic efort încă cel puțin un sezon. Alți jucători de la fosta mea echipă, CS Dorobanți, e greu să aduc la Șimand, fiindcă majoritatea nu pot respecta programul de antrenamente. Eventual, o să încercăm să mai împrumutăm doi-trei juniori de la Viitorul, dintre cei care au confirmat deja în Liga 4-a. Dar, până la achiziții, ar fi bine ca toți jucătorii Șimandului care au terminat sezonul trecut să rămână pe loc. De aici pornim orice discuții despre viitor și despre eventuale achiziții”, a adăugat fostul decar al „Bătrânei Doamne”, care și-a început cariera de antrenor la Banatul Sânincolau Mic, după care a mai trecut pe CS Ineu (trei etape în eșalonul trei) și CS Dorobanți.

Șoimii Șimand a încheiat stagiunea trecută pe locul 8 al Ligii a 4-a, dând al treilea marcator al campionatului, după Nicu Modan (Crișul) și Mirel Arsene (Pecica). Cosmin Petrila, fotbalist urmărit cu insisțență și de alte formații arădene, a terminat sezonul cu 25 de goluri marcate.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button