UTA Arad

După Curtuiuș, care e așteptat luni, la Arad, UTA e și pe urmele lui Batin și Popovici. Ibrian – un nou nume pe lista de achiziții?





Sunt ore fierbinți la UTA pentru întărirea lotului cu încă un atacant de viteză lângă mult mai masivii Roman și Petre. Din câte se aude, Marius Curtuiuș și-ar fi prelungit deja înțelegerea cu UTA, dar e așteptat doar luni la Arad. Dar, din informațiile noastre, conducerea „Bătrânei Doamne” mai încearcă să-i convingă pe unul dintre Paul Batin sau Alexandru Popovici să îmbrace tricoul celei mai titrate grupări din Provincie.

Batin a fost ofertat azi, chiar la împlinirea a 29 de ani. „Telefonul de la UTA primit chiar de ziua mea chiar m-a uns pe suflet. Este o echipă unde aș reveni bucuros, doar că am nevoie de puțin timp de gândire. Asta le-am spus și celor de la Arad, sper să mă înțeleagă”, ne-a mărturisit în urmă cu câteva minute fotbalistul care a înscris 13 goluri în „alb-roșu” în sezonul 2009-2010, când a  fost împrumutat de la CFR Cluj la gruparea emblemă a Aradului. Paul Batin e liber de contract după retrogradarea Pandurilor

Utiștii mai au și varianta Alex Popovici, fotbalistul care s-a despărțit de ACS Poli în această vară și ar fi dorit să-și încerce șansa în străinătate. Până astăzi, se părea că va alege liga a doua din Turcia, dar un telefon de ar putea să-l „vireze” spre Arad. Atacantul de 28 de ani și-a trecut 7 goluri în cont pentru „alb-violeți” stagiunea trecută, 6 în campionat și unul în Cupa Ligii.

În altă ordine de idei, un alt jucător care nu mai este interesat de Dunărea este Florin Ibrian. Apărătorul dreapta a fost împrumutat la Călărași de la Unirea Slobozia, însa ar vrea să vină cu Mihalcea la UTA, unde ar avea parte de un salariu mai mare si de mult mai multe sanse de a promova în Liga I.

FOTO: Viorel Musca

Un comentariu

  1. Foarte buni amandoi, si POPOVICI si BATIN. Ar fi extraordinar daca ar ajunge amandoi in curtea UTA.-ei !!! Sa dea Dumnezeu sa fie totul OK. !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! HAI ODATA FALCA CU STADIONUL CEL NOU !!!

    0
    0
  2. Nu e vorba de arădeni, e vorba de jucători valoroși pentru echipă. Aș zice că Ștefan Grigorie e ok – un „creier” la mijlocul terenului i-a lipsit echipei! Poate și Căucă e bun pentru ca Miron să simtă o presiune mai mare (deși, din ce am văzut eu pe stadion sau la TV, Miron a apărat foarte bine în marea majoritate a meciurilor – greșeli au mai făcut și portari mai mari…). Dan Roman este și el interesant, deși accidentarea pe care a avut-o poate fi un factor de risc destul de serios.
    Despre celelalte nume vehiculate, Ciucă o fi experimentat, dar aș fi mizat mai mult pe Manea sau chiar Gligor (mai e și Adili în zonă), Batin, din păcate, nu a mai crescut de când a plecat de la Arad, Popovici este sub ceea ce echipa are (Petre, Curtuiuș – reîntors – sau Piccioni – dacă n-a plecat), iar Ibrian – în afară că a „lucrat” cu Mihalcea, nu știu ce calități ar avea.
    A venit un antrenor nou, se prefigurează aproape o echipă nouă. În acest retur, doar Adili a reușit să se impună în echipă, celelalte achiziții noi scârțâind mai mult sau mai puțin. Dacă se schimbă, brusc, banca și aproape întreg primul 11, oare cât de repede va putea Mihalcea să construiască o echipă competitivă?

    0
    0
    1. Popovici nu e sub ce avem e peste! Dar nu cred că va veni fiindcă e unul din cei mai iubiți polisti, crescut de mic antiuta! Ar fi că și cum botiș sau Todea ar fi îmbrăcat tricoul alb-violet!

      0
      0
  3. Todea și Botiș nu ar fi jucat niciodată pt poli..cum nici Gerard pt everton, lăcătuș pt Dinamo, sau totti pt lazio

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button