Săulescu a discutat cu UTA, dar a rămas la Sebiș, lângă Oprescu: „Am ales cu sufletul”

Săulescu a discutat cu UTA, dar a rămas la Sebiș, lângă Oprescu: „Am ales cu sufletul”

Golgheterul celor de la Național Sebiș în sezonul recent încheiat, cu 17 reușite, a fost pe lista de achiziții a UTA-ei. De fapt, Dragoș Săulescu a purtat discuții cu „oficialii” echipei fanion a Aradului în această seară, care nu i-au propus pe loc un contract de joc, ci doar să se prezinte la reunirea de mâine a „roș-albilor”, pentru a fi văzut la lucru de Adrian Mihalcea.

În cele din urmă, însă, sebișenii au avut o putere mai mare de convingere, prin noul antrenor, Dan Oprescu, dar și Gheorghe Feieș, primarul orașului de pe Crișul Alb. „Chiar dacă tentația de a juca pentru o echipă ca UTA, cu tradiție și mulți suporteri, era mare, am ales cu sufletul. Voi rămâne la Sebiș, alături de Dan Oprescu și ceilalți jucători care mai vin pentru a ataca cu toată forța promovarea în Liga 2-a”, au fost cuvintele mijlocașului de bandă de 25 de ani, care vara trecută reușea un „hattrick” într-un meci de pregătire contra „Bătrânei Doamne”.

Așadar, se poate spune că Oprescu și-a intrat deja în drepturi la Sebiș, fiind foarte activ pe piața de transferuri în încercarea de a-și face un lot competitiv.

Facebook Comments
4
1

Niciun comentariu


 1. Felicitari Oprica!
  Demonstreaza-le ca esti antrenor! Mult succes!

  12

  9
  Răspunde

  1. Si eu sper sa demonstreze la Sebis valoarea sa de antrenor drept pentru care ii urez mult succes. A aratat acest fapt antrenand FC Olt pe care i-a dus pe locul 3 in serie cand fotbalul era mai fotbal decat astazi. Nu vad de ce nu ar face-o si acum !!! Bafta Dane !!!

   9

   7
   Răspunde

 2. Cum sa ajunga asta la uta,asta e gluma ,uta ia fotbaliști nu ciupercile lui Feieș. Parca refuza oferta daca il voiau

  12

  3
  Răspunde

 3. Sebisul mai bine convenea un schimb cu UTA si sa-si aleaga cativa din jucatorii disponibilizati de la UTA la schimb cu Saulescu, asa ambele parti erau in castig….

  8

  6
  Răspunde

  1. Pai ce a vrut UTA cu Săulescu ați înnebunit ,lăsați-l ma la Sebis

   10

   3
   Răspunde

 4. Asta își face reclama ,pe spatele lui Uta ,daca il vroia uta semna in secunda unu ,dar nu la vrut nimeni decât Sebisul lui Feieș ……..

  8

  6
  Răspunde

 5. Bai, UTA, n-au trecut destui jucatori de pe la Sebis la voi? Astia v-au ajutat chiar sa jucati 2 playoff-uri pentru prima liga, desi fie vorba intre noi ati fost foarte departe.

  0

  0
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.