Șoc la Sebiș: Feieș îl anunță antrenor pe Oprescu, Cojocaru a plecat la Timișoara!

Șoc la Sebiș: Feieș îl anunță antrenor pe Oprescu, Cojocaru a plecat la Timișoara!

Ceea ce era de anticipat de la finalul sezonului trecut s-a întâmplat în această săptămână, la Național Sebiș. Autoritățile locale au insistat pentru aducerea unui antrenor și au bătut recent palma cu Dan Oprescu, plecat de aproape o lună de zile prin demisie de la UTA. În aceste condiții, Călin Cojocaru nu-și mai găsește locul la club, cu toate că avea încă susținerea Consiliului de Administrație pentru a rămâne în funcția de președinte, pe care a îndeplinit-o în ultimii doi ani de zile, alături de cea de antrenor.

Astfel, timișoreanul a plecat acasă, dorind să fie alături de familie în zi de Sărbătoare, însă e evident că drumurile se despart aici. „De mâine, Dan Oprescu își intră în pâine ca antrenor principal la Național Sebiș. Avem făcute ceva achiziții, rămâne de văzut dacă Dan are altceva de spus cu privire la acestea, dar mai avem timp să ne punem la punct cu lotul pentru noua ediție de campionat. Pe Călin Cojocaru nu l-a dat nimeni afară, ba chiar am dori să continuăm colaborarea cu el pe postul de președinte al clubului. Apreciez calitățile sale manageriale, a făcut treabă excelentă la club pe acest segment. Rămâne de văzut dacă într-adevăr ne vom despărți de el, iar dacă acest lucru se întâmplă, echipa ce va conta mai departe pe serviciile sale face o alegere excelentă. Dacă postul de președinte la Național Sebiș rămâne vacant, e clar că va trebuie să găsim o altă variantă. Consiliul de Administrație al clubului se va ocupa de acest lucru”, ne-a mărturisit, în urmă cu câteva minute, Gheorghe Feieș, primarul orașului Sebiș.

E foarte interesant ce se va întâmpla mai departe la gruparea de pe Crișul Alb în ceea ce privește achizițiile deja anunțate pentru noul sezon. E vorba despre jucători care vin din sudul țării, pe relațiile  lui Călin Cojocaru, care s-ar putea să nu fie pe placul lui Dan Oprescu, antrenor proaspăt înscris la cursurile PRO.

Cu Cojocaru pe bancă, sebișenii au ratat doi ani la rând promovarea în Liga 2-a, chiar dacă în stagiunea 2015-2016 nu acesta era planul inițial. Bineînțeles, nici Ilie Stoican, „secundul” lui Călin Cojocaru în ultimii doi ani, nu va mai continua în „alb-albastru”.

Facebook Comments
2
1

Niciun comentariu


 1. In sfarsit v-ati gandit ca aveti nevoie de un antrenor adevarat !!! Sunt sigur ca Dan Oprescu va face performanta la Sebis cu conditia sa fie sustinut. Mult succes Dane !!! Hai CRISANA SEBIS !!!

  27

  8
  Răspunde

 2. Nu ati lasat omul sa va demonstreze acuma cand si.a facut echipa. E clar: LA SEBIS NU SE DOREȘTE PROMOVAREA!!!!

  8

  20
  Răspunde

 3. succes Dane,sper sa reusesti ceea ce ti-ai propus, multa bafta , si bine ai facut ca nu ai mai ramas sa fi in umbra lui Pacurar.

  17

  7
  Răspunde

  1. Va fi in umbra lui Feieș ,obiectiv locul 2 ,dar nu cred cal vor prinde paltoanele de Sebis acolo!

   12

   11
   Răspunde

 4. a facut bine domnul primar. nu-l înțeleg pe veve – de ce să nu-l prindă pe oprescu paltonul la sebis? prin olt unde a antrenat a facut o echipa buna, din câte țin minte a batut-o pe uta. succes pentru național.

  6

  5
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.